Δείτε τι τρομακτικό έγινε κάτω από την παλιά γέφυρα της Χαλκίδας! Φωτογραφία

Η πόλη της Χαλκίδας
Η πόλη της Χαλκίδας

Πολλοί απόρησαν με αυτό που έβλεπαν κάτω από την παλιά γέφυρα της Χαλκίδας.

Αυτό που βλέπαμε τελικά στην παραλία της Χαλκίδας, έχει την απάντηση του στην φύση. Έχει όλες τις απαντήσεις ακόμα και σε αυτό που είδαν οι περαστικοί κάτω από την παλαιά γέφυρα της Χαλκίδας.

Όταν κάποιοι αντίκρισαν τα νεκρά ψάρια κάτω από την γέφυρα της Χαλκίδας, δεν μπορούσαν να καταλάβουν πως συνέβη.

Άλλοι πίστεψαν ότι ο άνθρωπος για τα νεκρά ψάρια στην παλιά γέφυρα της Χαλκίδας. Περαστικοί νόμιζαν ότι κάποιος τα έριξε εκεί. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Μάλιστα έβαλαν και φωτογραφία με το θέαμα στα κοινωνικά δίκτυα και ύστερα από λίγο βρέθηκε η εξήγηση αυτού του φαινομένου.

Τα ψάρια πηδάνε από τη θάλασσα στη στεριά. Η εξήγηση κρύβεται στην κυριαρχία της θάλασσας όπου το πιο μεγάλο ψάρι, κυνηγά για να φάει το μικρό.

Για αυτό τον λόγο γέμισε η παλιά γέφυρα της Χαλκίδας με κοπάδια ψαριών. Ο αριθμός των ψαριών ήταν τόσο μεγάλος που αρκετά από αυτά βγήκαν ακόμα και στην στεριά κάτω από την γέφυρα.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό φαινόμενο με τους γνώστες να τονίζουν ότι είναι κάτι αρκετά σύνηθες. Τα ψάρια αυτά ονομάζονται φρίσσες που δεν έχουν πολλές διαφορές με τις σαρδέλες.

Έχουν ρίζες από την οικογένεια των ρεγγών και χαρακτηριστικό τους είναι η απουσία πλευρικής γραμμής, ενώ η κοιλιά της είναι πιο στρογγυλοποιημένη από αυτή της σαρδέλας.

Όταν κάποιοι αντίκρισαν τα νεκρά ψάρια κάτω από την γέφυρα της Χαλκίδας, δεν μπορούσαν να καταλάβουν πως συνέβη.