Οξύλιθος: Φωτιά σε σπίτι ηλικιωμένου

Φωτιά έπιασε σε σπίτι ηλικιωμένου στην περιοχή του Οξυλίθου.

Το περιστατικό έγινε το βράδυ του Σαββάτου 2 Νοεμβρίου 2024. Ξαφνικά άρχισαν να βγαίνουν πυκνοί καπνοί από το σπίτι του άτυχου άντρα.

Συγχωριανοί αλλά και πυροσβέστες βρέθηκαν στο σημείο για να βοηθήσουν στην κατάσβεση.

Advertisement

Πυκνοί καπνοί είχαν καλύψει τον χώρο που έμενε ο άτυχος ηλικιωμένος.

Λίγα λεπτά αργότερα κατάφεραν να περιορίσουν τις φλόγες χωρίς να επεκταθούν στα γύρω σπίτια του χωριού.

Φωτιά έπιασε σε σπίτι ηλικιωμένου στην περιοχή του Οξυλίθου

Δυστυχώς όμως δεν κατάφεραν να σώσουν το σπίτι όπου διέμενε ο άτυχος άντρας. Για τα αίτια της φωτιά γίνεται προανάκριση.

Η πιο τρομακτική φωτιά σε σπίτι

Advertisement

Πολλές είναι οι φορές όπου μια φωτιά σε σπίτι έχει ξεκινήσει από την κουζίνα. Η πιο τρομακτική φωτιά σε σπίτι αποτυπώνεται στην παρακάτω φωτογραφία.

Από κουζίνα είχε ξεσπάσει πυρκαγιά και σε σπίτι στην περιοχή της Αμαρύνθου που όπως βλέπετε, τρομακτικές καταστάσεις έζησε η οικογένεια.

Ξαφνικά το σπίτι γέμισε από καπνούς και οι ένοικοι άρχισαν να καλούν για βοήθεια. Όλα έγιναν απογευματινές ώρες της Παρασκευής 23 Αυγούστου 2024 όταν πυκνοί καπνοί άρχισαν να βγαίνουν από την ηλεκτρική κουζίνα.

Το δωμάτιο καλύφθηκε από τις φλόγες όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία.

Η πιο τρομακτική φωτιά σε σπίτι

Η φωτιά δεν επεκτάθηκε στα διπλανά σπίτια αλλά προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές.

Advertisement
Εύβοια ειδήσεις σήμερα

Χαλκίδα: Άφωνοι με αυτό που είδαν το βράδυ στον ουρανό

Εύβοια: Το πιο επικίνδυνο μανιτάρι!

Εύβοια: Καράβια πετούν πάνω από τη θάλασσα


Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.