Χαλκίδα: Ο ουρανός σκοτείνιασε από εκατοντάδες πλάσματα! [Φωτογραφία]

Μια καταπληκτική φωτογραφία από την περιοχή Φάρος Χαλκίδας

Επειδή στην περιοχή εκεί έχει πράσινο και θάλασσα, εκατοντάδες πλάσματα έχουν βρει καταφύγιο. Πρόσφατα είχαμε δει και ένα σπάνιο πλάσμα που εμφανίζεται όταν νυχτώνει στη Χαλκίδα.

Είναι από τις στιγμές που βλέπετε τον ουρανό και δεν πιστεύετε στα μάτια σας μια και σκοτεινιάζει αμέσως. Κάτι παρόμοιο είχε γίνει και στην Κύμη όταν ο ουρανός γέμισε από χιλιάδες πλάσματα. Χάθηκε ο ήλιος και ξαφνικά σκοτείνιασε στην γραφική Κύμη.

Όλα έγιναν ξαφνικά την ώρα που οι κάτοικοι περπατώντας απολάμβαναν τον ηλιόλουστο καιρό στη Χαλκίδα, όλα σκοτείνιασαν και ξαφνικά εκατοντάδες πλάσματα πετούσαν στον ουρανό.

Η φωτογραφία δείχνει τα περιστέρια να πετούν όλα μαζί, σε τέλειο συγχρονισμό, να χαμηλώνουν, να υψώνονται, να μαζεύονται και να αραιώνουν, σαν να πρόκειται για ένα τεράστιο κινούμενο νέφος στον ουρανό, για ένα τεράστιο συλλογικό οργανισμό. Και μιας που αναφερθήκαμε σε αυτά τα πτηνά, είχαμε διαβάσει ένα απίθανο ρεπορτάζ με το χρώμα που προτιμούν τα περιστέρια για να κουτσουλούν τα αυτοκίνητα.

Πάθαμε πλάκα με αυτό που παρατηρήσαμε στον ουρανό στον Φάρο της Χαλκίδας. Ξαφνικά πάνω από το κεφάλι μας βρέθηκαν εκατοντάδες περιστέρια. Ξαφνικά το πλήθος των πτηνών σκοτείνιασε τον ουρανό. Μια υπέροχη φωτογραφία σε μια καταπληκτική περιοχή της Χαλκίδας δίπλα στην παραλία.