Σκυλοτροφές: Μοναδικές γεύσεις για τις πιο χαρούμενες ουρίτσες!

σκυλοτροφεσ

Οι σκυλοτροφές δεν είναι μόνο ο τρόπος να κρατάς χορτάτο τον πιστό φίλο σου φίλο, αλλά παράλληλα να εξασφαλίζεις πως λαμβάνει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται!

Σίγουρα θα έχεις ακούσει πολλά για την τροφή σκύλου. Πως δεν χρειάζεται να δίνεις και πολύ προσοχή στη γεύση ή την ποιότητα, αρκεί να έχει λίγα λιπαρά και άλλους μύθους.

Γνωρίζεις όμως πως η ποιότητα της είναι αυτή που καθορίζει κατά ένα μεγάλο βαθμό το πόσα χρόνια θα είναι ακόμα μαζί σου, αλλά και το τι προβλήματα υγείας θα αντιμετωπίσει στο μέλλον;

Οι ποιοτικές τροφές σκύλων εξασφαλίζουν πως το ζωάκι σου θα έχει υγεία και θα είναι βασισμένες στις διατροφικές ανάγκες του.

Ας δούμε μερικές μοναδικές γεύσεις σκυλοτροφής που μπορείς να του πάρεις:

Ξηρά τροφή σκύλου Acana με κοτόπουλο

Η ξηρά τροφή Acana με κοτόπουλο είναι μία σειρά που βασίζεται στο φρέσκο κοτόπουλο, στη γαλοπούλα, τα φρούτα και τα λαχανικά και διακρίνεται για την ποιότητα και την γεύση της. Το σημαντικό είναι πως δεν περιέχει δημητριακά ή σιταλευρο και έτσι ο σκύλος λαμβάνει μία πλούσια σε πρωτεΐνες τροφή, χωρίς πολλούς υδατάνθρακες. Μπορείς να δεις ακόμη περισσότερες τροφές σκύλου Acana, εδώ.

Ξηρά τροφή σκύλου Naturea με σολωμό

Μία διαφορετική προσέγγιση στις τροφές σκύλου. Η συγκεκριμένη σειρά είναι μια ξηρά τροφή σκύλου της Naturea που έχει φτιαχτεί από αποστεωμένο σολομό, πέστροφα, αυγά, λάδι σολομού και λίπος κοτόπουλου, για να προσφέρει ενέργεια και πρωτεΐνη για τα δυναμικά σκυλιά. Δεν περιέχει δημητριακά για να είναι εύπεπτη. Επιπλέον περιέχει αρωματικά βότανα, φύκια, φρούτα και λαχανικά για μοναδική γεύση.

Μονοπρωτεϊνική ξηρά τροφή με από αρνί

Η συγκεκριμένη ξηρά τροφή σκύλου της Acana είναι σχεδιασμένη για τα σκυλιά που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο πεπτικό του σύστημα. Περιέχει 50% κρέας αρνιού και 50% φυτικούς παράγοντες, δηλαδή φρούτα, λαχανικά και βότανα, χωρίς πρόσθετα δημητριακά. Η πρωτεΐνη που προέρχεται από μία μόνο πηγή, την κάνει ευκολότερη στη χώνεψη της, ενώ είναι κατάλληλη και για ζώα με δερματολογικά προβλήματα και αλλεργίες.

Που θα τις βρω;

Εάν θες αυτές ή άλλες συναρπαστικές γεύσεις ξηράς τροφής για τον πιστό σκύλο σου, τότε πρέπει να μπεις στο online pet shop petheartshop.gr. Εκεί θα βρεις όλες τις παραπάνω σκυλοτροφές και μία μεγάλη ποικιλία από πολλές άλλες, για να κάνεις τον τετράποδο φίλο σου να γλείφει ακόμα και τις πατουσίτσες του!