
Ο Κώστας Μαρκόπουλος με την ιδιότητα του Υπ. Περιφερειάρχη Στερεάς είχε συνάντηση, που ζήτησε ο ίδιος, με τους πολιτιστικούς συλλόγους Χαραυγής και Έξω Παναγίτσας. Συζήτησε το χρόνιο πρόβλημα του σχεδίου πόλεως, της ανομίας της περιοχής, των προσπαθειών που έχουν γίνει κατά καιρούς και της αδιαφορίας που βιώνουν οι κάτοικοι αλλά και της ατολμίας της πολιτείας.
Ο κ. Μαρκόπουλος τους ενημέρωσε ότι όταν θα φύγει ο ΧΥΤΑ και θα έχει παραδοθεί και η παράκαμψη Χαλκίδας, τότε η ευρύτερη περιοχή Έξω Παναγίτσας, Αγίων Αναργύρων και Χαραυγής θα έχει προοπτικές ενός εξαιρετικού προαστίου της Χαλκίδας. Προϋπόθεση γι’ αυτό είναι να δημιουργηθεί σχέδιο πόλης σε όλη την περιοχή και να οργανωθεί η μετεγκατάσταση όλων εκείνων, των μειονοτικών στοιχείων, που συντηρούν την ανομία.
Για αυτά τα project η ΕΕ δίνει ιδιαίτερες και παχυλές χρηματοδοτήσεις.
Ο κ. Μαρκόπουλος δεσμεύτηκε ότι θα υλοποιήσει αυτόν τον σχεδιασμό με όλες του τις δυνάμεις εάν οι πολίτες τον εκλέξουν στη θέση του Περιφερειάρχη Στερεάς.
Εύβοια ειδήσεις σήμεραΕύβοια: Έπαθαν πλάκα με τον γίγαντα της παραλίας
Παράκαμψη Χαλκίδας: Τα πέτρινα χρόνια και οι υποσχέσεις
Εύβοια: Αυτή η κρυμμένη παραλία είναι μόνο για σένα
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.