Θρήνος για γυναίκα από την Εύβοια που έφυγε από την ζωή
Έφυγε από τη ζωή η Γεωργία Μύρκου η οποία καταγόταν και διέμενε μόνιμα στο Αυλωνάρι.
Η είδηση του θανάτου της βύθισε στη θλίψη συγγενείς και φίλους. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Τετάρτη 8 Ιανουαρίου στις 14:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αυλωναρίου.
Συγκινητικό είναι το αντίο από την σελίδα avlonari such a lovely place. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει τα ακόλουθα:
Η Γεωργίτσα μας έφυγε..
Σήμερα το πρωί η Γεωργία Μύρκου μας άφησε για την γειτονιά των Αγγέλων..
Εκεί θα βρει και θα είναι πλέον με τον αγαπημένο της Γιάννη..
Η Γεωργία ζούσε μεγάλα διαστήματα στο χωριό της το Αυλωνάρι που υπεραγαπούσε και ήταν περήφανη για την καταγωγή της!
Το ήθελε καθαρό, προσεγμένο, περιποιημένο και πάντα μας έστελνε φωτογραφίες για ό,τι της άρεσε και για ό,τι την ενοχλούσε..
Άνθρωπος της προσφοράς, δοτικός, έκανε τα πάντα για τους φίλους και τις φίλες της.
Συμμετείχε σε κάθε δραστηριότητα του Αυλωναρίου και βοηθούσε όπου μπορούσε, από συνδρομή στον Α.Ο.Αυλωναρίου, στις εκδηλώσεις της Χορωδίας, του Συλλόγου των Νέων, με την αγορά ανελλιπώς του περιοδικού ΡΟΠΤΡΟ, στις εκδηλώσεις των Πολιτιστικών Δεσμών κ.α
Με βαθειά και αληθινή πίστη συμμετείχε στις εορτές του Αγίου Νικολάου και των εξωκλησιών του Αυλωναρίου, όπως και στις Μονές του Αγίου Χαράλαμπου, του Αγίου Αντωνίου, των Καρυών, του Μάτζαρη, της Κύμης κ.α
Το καλύτερο της ήταν τα καλέσματα και οι συναθροίσεις με τις αγαπημένες φίλες της στα καταστήματα της περιοχής μας!
Όπως και η καλή καλοκαιρινή παρέα της στον Όμιλο της Κύμης.
Μια μεγάλη ψυχή, μια μεγάλη φίλη, μια όμορφη Αυλωναρίτισσα έφυγε για πάντα..
Καλό ταξίδι Γεωργίτσα μας..
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Θλίψη σε χωριό της Εύβοιας για αγαπημένο τους συγχωριανό τους
Η παραλία με τα «κουφέτα» στην Εύβοια που δεν μοιάζει με καμία άλλη
Ώρες αγωνίας για 35χρονο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Κύμης
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Live FM, από τις 10:00 έως τις 13:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

