Τρία κρούσματα κορονοϊού στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

Κρούσματα κορονοϊού και στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Η μάχη με τον αόρατο εχθρό τον κορονοϊό είναι αρκετά δύσκολη με τους γιατρούς να θυσιάζουν τον εαυτό τους προκειμένου να τον νικήσουν.

Σε κατάσταση συναγερμού συνεχίζει να βρίσκεται το Νοσοκομείο Χαλκίδας, καθώς εντοπίστηκε και άλλο κρούσμα κορονοιού ανήμερα τα Χριστούγεννα!

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τα Χριστούγεννα όταν βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό δύο άτομα που εργάζονταν στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Μετά τους δύο εργαζόμενους και τα απανωτά τεστ (rapid test) που ακολούθησαν οι συνάδελφοι τους, χθες, ανήμερα τα Χριστούγεννα βρέθηκε θετική μια ακόμη υπάλληλος εκεί.

Σε καραντίνα την ίδια ώρα τέθηκαν και όσοι εργάζονταν με την γυναίκα.

Σε κατάσταση συναγερμού συνεχίζει να βρίσκεται το Νοσοκομείο Χαλκίδας, καθώς εντοπίστηκε και άλλο κρούσμα κορονοιού ανήμερα τα Χριστούγεννα!

Τρεις υπάλληλοι θετικοί στον κορονοϊό στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

Τρεις είναι οι υπάλληλοι του Νοσοκομείου Χαλκίδας που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και επικρατεί έντονη ανησυχία στους συναδέλφους τους, οι οποίοι έσπευσαν να κάνουν τα rapid test.

Τέλος να σας πούμε ότι «Ιπποκράτειο», «Ευαγγελισμός» και νοσοκομείο Χαλκίδας, βρίσκονται ψηλά στον κατάλογο της ΠΟΕΔΗΝ με τα νοσοκομεία όπου οι εργαζόμενοι θέλουν να θωρακιστούν για τους ίδιους και τους ασθενείς που φροντίζουν.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Τι εμφανίστηκε πάνω στο καμπαναριό;

Εύβοια: Αυτό το παράθυρο έχει προβληματίσει αρκετούς

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.