Χιόνι πέφτει στα βουνά της Εύβοιας


Χιόνι πέφτει στα βουνά της Εύβοιας

Το χιόνι είναι πάνω από την Εύβοια και ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν δημιουργεί προβλήματα. Ότι πέφτει στις ορεινές περιοχές είναι χιόνι.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία στην Εύβοια, με το χιόνι και το τσουχτερό κρύο να κάνουν την εμφάνιση τους. Και όλα αυτά με συνδυασμό την υγρασία, δυσκολεύουν και άλλο την κατάσταση. Το χιόνι πέφτει πυκνό αυτήν την ώρα στον δρόμο Άνω Στενής – Στρόπωνες που είναι το πρώτο σημείο του νομού που υποδέχεται πάντα τα καιρικά φαινόμενα.

Αυτή την ώρα χιονίζει στον δρόμο και καλό είναι οι οδηγοί να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.

Πυρετωδώς δουλεύουν τα μηχανήματα εκχιονισμού από χθες τη νύχτα σε όλο το ορεινό δίκτυο με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πρόβλημα στην μετακίνηση των κατοίκων και των τουριστών στην περιοχή.

Ο καιρός σύμφωνα με τις προγνώσεις για τις επόμενες ημέρες θα σημειώσει επιδείνωση, με πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια σε χαμηλότερα υψόμετρα.

Τέλος το κρύο, έχει κάνει πολλούς Χαλκιδέους να μην βγαίνουν έξω από τα σπίτια. Ακόμα και η βόλτα στην παραλία της Χαλκίδας με τους άνεμους που επικρατούν είναι απαγορευτική. Η χαμηλή θερμοκρασία έκανε πολλούς να καθίσουν σπίτι και η πόλη να δείχνει έρημη.