Πότε παίζει η Εθνική Ελλάδος ποδόσφαιρο;

Η Εθνική Ελλάδος το Σάββατο (7/9) μπαίνει στη μάχη του Nations League στο ποδόσφαιρο.

Στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει τις επόμενες ημέρες η Εθνική Ελλάδας συγκεντρώθηκαν το πρωί της Δευτέρας (02/09) οι παίκτες της «γαλανόλευκης».

Η εθνική ομάδα πραγματοποιεί ένα νέο ξεκίνημα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο και ο Σέρβος κόουτς υποδέχθηκε τους διεθνείς, οι οποίοι είχαν καλή διάθεση.

Η Εθνική Ελλάδος θα παίξει ποδόσφαιρο, στο Δουβλίνο απέναντι στην Ιρλανδία την επόμενη Τρίτη (10/9) για τη 2η αγωνιστική του Nations League, με την «γαλανόλευκη» να έχει στο πλευρό της και την υποστήριξη των Ελλήνων φιλάθλων.

Όπως έκανε γνωστό, η Ελληνική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Εθνικής, με την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

«Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία αγοράς εισιτηρίων του αγώνα Ιρλανδίας-Ελλάδας (10/09/2024, Aviva Stadium, Δουβλίνο, 19:45 τοπική ώρα) για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου της League B του Nations league 2024-25. Οι φίλαθλοι που επιθυμούν να προβούν στην αγορά εισιτηρίου.

Οι ημερομηνίες του επόμενου «ταξιδιού» της Ελλάδας στο Nations League 2024/25 είναι γνωστές.

Η πρεμιέρα της θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο (7/9, 21:45) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» απέναντι στη Φινλανδία και τρεις ημέρες αργότερα (10/9, 21:45) η Εθνική μας θα μεταβεί στο Δουβλίνο για να αντιμετωπίσει την Ιρλανδία, στο πλαίσιο της 2ης «στροφής».

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Μια εικόνα που τρομάζει και δείχνει μεγάλο ηρωισμό!

Εύβοια: Έχασαν τα λόγια τους με αυτό που είδαν στον δρόμο

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.