Μουρτερή: Δείτε τι απίθανο βγήκε μέσα από την θάλασσα! [Φωτογραφίες]

Αυτό που θα σας δείξουμε είναι απλά τρομερό. Για να το δεις και εσύ πρέπει να κάνεις μία μεγάλη θυσία. Αν την κάνεις έστω και μία φορά, είμαστε σίγουροι ότι θα σας ανταμείψει και ότι θα θέλετε να το επαναλάβετε πολλές φορές. 

Μιλάμε για την ανατολή του ήλιου. Την είδαμε στην παραλία Μουρτερή και τις εικόνες που θα δείτε παρακάτω σίγουρα θα σας κάνουν να ζηλέψετε αυτή την μαγική κατάσταση. Για να δεις την ανατολή του ήλιου πρέπει να ξυπνήσεις πολύ νωρίς.

Πρέπει να θυσιάσεις τον ύπνο σου και να σηκωθείς από το κρεβάτι σου στις 6 το πρωί. Τότε θα ζήσεις αυτή την μαγεία.

Για πολλούς λόγους μία από τις ωραιότερες στιγμές της ημέρας είναι εκείνη που ανατέλλει ο ήλιος. Η ανατολή του ηλίου σηματοδοτεί μία νέα μέρα που κανένας δε γνωρίζει τι πρόκειται να του φέρει.

Οι περισσότεροι ευελπιστούν στα καλύτερα και οι τυχεροί στο να μη χάσουν όλα όσα έχουν. Ειδικά αν μένεις στην Εύβοια έχεις τουλάχιστον την καλύτερη θέα με την ανατολή ηλίου στο μπαλκόνι σου.

Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δείτε πως είναι όταν χαράζει στο Αιγαίο και πιο συγκεκριμένα όταν χαράζει στην Μουρτερή.

Ανατολή ηλίου στην Μουρτερή
Ανατολή ηλίου στην Μουρτερή
Ανατολή ηλίου στην Μουρτερή
Ανατολή ηλίου στην Μουρτερή
Ανατολή ηλίου στην Μουρτερή
Ανατολή ηλίου στην Μουρτερή

Για να το δείτε και εσείς αυτό το θέαμα χρειάζεται να πας στην Μουρτερή. Δεν είναι μακρυά από την Αθήνα. Θέλετε τουλάχιστον δύο ώρες με το αυτοκίνητο.

Αφού φτάσετε στη Χαλκίδα θα ακολουθήσετε τον δρόμο για Κύμη. Θα περάσετε το Αλιβέρι και δεν θα αλλάξετε καθόλου πορεία. Θα συνεχίσετε και θα περάσετε το Αυλωνάρι. Εκεί δεν θα αλλάξετε κατεύθυνση.

Θα ακολουθήσετε τον παραλιακό δρόμο και πιο συγκεκριμένα θα βάλετε κατεύθυνση για το χωριό Οριό. Με το που φτάσετε στο Οριό, υπάρχουν ταμπέλες για την Μουρτερή.

Αν πάλι σας αρέσει να την δείτε την Μουρτερή πανοραμικά, μπορείτε να φθάσετε μέσω Οκτωνιάς. Από το Αυλωνάρι θα ανεβείτε στο χωριό Οκτωνιά που είναι περίπου 8 χιλιόμετρα. Αφού φτάσετε στο χωριό, υπάρχουν ταμπέλες που σε οδηγούν στην καταπληκτική παραλία.

Τα νέα της Εύβοιας

Πότε αλλάζει η ώρα σε θερινή 2023;

Πότε πληρώνεται το επίδομα θέρμανσης;

Προσλήψεις αναπληρωτών: Μέχρι πότε οι αιτήσεις;

Κύμη: Ένα μακρύ ψάρι έβγαλαν από την θάλασσα!

Εύβοια: Εκατομμύρια ευρώ κρύβονταν σε αποθήκη!

Δείτε τι απίθανο έπαθε ένας διαρρήκτης στη Χαλκίδα

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις