Εύβοια: Όλο το internet γελάει με αυτή την τούρτα!

φωτογραφία, Εύβοια, internet, γελαει, τουρτα

Πέσαμε από τα σύννεφα όταν μάθαμε ότι υπάρχει και αυτό στην Εύβοια. Μια τούρτα που πριν από χρόνια έγινε viral και γελάει το internet.

Η γεύση της ήταν απίστευτη και όσοι την δοκίμασαν έμειναν με τον στόμα ανοιχτό. Από ότι μάθαμε έχει τέλεια γεύση και αφήνει μία γλυκάδα στον ουρανίσκο μας.

Το internet δεν γελάει με την γεύση της τούρτας αλλά για τον σκοπό που έχει δημιουργηθεί.

Το γέλιο στην ζωή μας είναι απαραίτητο και στις πιο δύσκολες στιγμές. Για αυτό και η παρακάτω τούρτα δίνει γέλιο στην πιο δύσκολη στιγμή.

Η φωτογραφία αυτή θα σε προετοιμάσει για το διαζύγιο. Είναι γλυκό και στην προκειμένη περίπτωση θα φτιάξει λίγο την κατάσταση. Σίγουρα όταν την δοκιμάσεις ίσως να πεις ότι τα είδαμε όλα και τα φάγαμε… 

Η τούρτα πρωτοκυκλοφόρησε πριν πολλά χρόνια στην Εύβοια. Δεν θα την βρεις εύκολα στην βιτρίνα κάποιου ζαχαροπλαστείου. Αυτό εξαρτάται από την ζήτηση στο καταναλωτικό κοινό.

Μπορεί να μην έχει τόσο μεγάλη ζήτηση όπως οι τούρτες του γάμου, σε ζαχαροπλαστείο της Εύβοιας, ωστόσο η τούρτα του χωρισμού υπάρχει και φτιάχνεται για να… γλυκάνει μια δύσκολη στιγμή, όπως είναι ο χωρισμός.

φωτογραφία, Εύβοια, internet, γελαει, τουρτα