Μέχρι πότε οι αιτήσεις για τον γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ 2γ 2022;

Προσλήψεις - Γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ 2γ 2022: Αιτήσεις και προθεσμίες - Τα προσόντα που απαιτούνται
Προσλήψεις – Γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ 2γ 2022: Αιτήσεις και προθεσμίες – Τα προσόντα που απαιτούνται. Γράφει ο Γιώργος Κουτσελίνης (πηγή φωτογραφίας: unsplash)

Συνολικά 5.124 μόνιμες θέσεις εργασίας στο Δημόσιο θα καλύψει η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για τον πρώτο μεγάλο γραπτό διαγωνισμό 2γ 2022 που αναμένεται να διεξαχθεί τον Μάρτιο του 2023.

Όσοι πετύχουν στον γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ 2γ 2022 θα μπουν σε μία δεξαμενή από την οποία και θα γίνονται οι διορισμοί στο δημόσιο.

Όσον αφορά την ύλη για τον γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ 2γ 2022, οι ενότητες στις οποίες θα εξεταστούν οι δεκάδες χιλιάδες υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν θέση στο δημόσιο θα είναι ο γραμματικός συλλογισμός, αριθμητικός συλλογισμός, εργασιακή αποτελεσματικότητα και γενικές γνώσεις.

Υπάρχει η προκήρυξη για τον Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό που εμπεριέχει όλες τις λεπτομέρειες για την την ύλη, τη διαδικασία κατάταξης υποψηφίων, την διαδικασία εξέτασης και βαθμολόγησης, τις ειδικότητες, το χώρο και το χρόνο διεξαγωγής.

Οι φορείς είναι δήμοι, περιφέρειες, νοσοκομεία, σχολεία, ασφαλιστικά ταμεία και υπουργεία. Στον νέο διαγωνισμό θα μπορούν να συμμετέχουν όλες οι ειδικότητες του Δημοσίου από τις εκπαιδευτικές βαθμίδες της ΠΕ και της ΤΕ ακόμα και εκπαιδευτικό προσωπικό και νοσηλευτές.

Προσλήψεις – Γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ 2γ 2022: Αιτήσεις και προθεσμίες – Τα προσόντα που απαιτούνται

Στόχος του υπουργείου Εσωτερικών είναι ο εν λόγω γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ να πραγματοποιείται σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αφορά μία ή περισσότερες προκηρύξεις. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής άρχισε στις 2 Δεκεμβρίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 08:00 και λήγει στις 20 Δεκεμβρίου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Τα νέα της Εύβοιας

Πότε αλλάζει η ώρα σε θερινή 2023;

Πότε πληρώνεται το επίδομα θέρμανσης;

Προσλήψεις αναπληρωτών: Μέχρι πότε οι αιτήσεις;

Κύμη: Ένα μακρύ ψάρι έβγαλαν από την θάλασσα!

Εύβοια: Εκατομμύρια ευρώ κρύβονταν σε αποθήκη!

Δείτε τι απίθανο έπαθε ένας διαρρήκτης στη Χαλκίδα

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις