Ποιος ζάμπλουτος κάνει διακοπές στην Εύβοια; Δείτε φωτογραφία

Ο μεγιστάνας ήρθε στην Εύβοια για άλλη μία χρονιά.

Δεν είναι μόνο ότι του αρέσει το νησί μας αλλά και η καταγωγή της συζύγου του που είναι από το Κοντοδεσπότι.

Την Ελλάδα και μάλιστα την Εύβοια επέλεξαν και φέτος για τις διακοπές τους ο Τούρκος μεγιστάνας Ουνάλ Αϊσάλ και η Ελληνίδα σύζυγoς του Φανή Γραμματικόγιαννη η οποία κατάγεται από το Κοντοδεσπότι Ευβοίας.

Ο Ουνάλ Αϊσαλ είναι Τούρκος επιχειρηματίας με μεγάλη περιουσία ενώ στην Ελλάδα, γνώρισε την δημοσιογράφο Φανή Γραμματικόγιαννη. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και μετά από έναν χρόνο το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στο Μανχάταν.
Με περιουσία 800.000.000 δολαρίων ο Ουνάλ Αϊσάλ, δραστηριοποίηθηκε επιχειρηματικά μέσω της εταιρείας κολοσσού UNIT την οποία ίδρυσε στις Βρυξέλλες.

Ο 71χρονος ισχυρός άνδρας της Γαλατασαράι, είναι ιδιοκτήτης τεσσάρων εργοστασίων πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Τουρκία, ενώ έχει επενδύσει και με την κατασκευή εργοστασίων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ιταλία.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι, συχνά πυκνά επισκέπτεται την Εύβοια για να κάνει τις διακοπές του. Έτσι στην Παραλία Πολιτικών βρίσκεται, καταμεσής της θάλασσας από το πρωί της 22ας Αυγούστου 2020, το γιωτ του Προέδρου της Γαλατασαράι.

Στην Εύβοια για διακοπές ο Τούρκος πρόεδρος της Γαλατά και η Ελληνίδα σύζυγός του
Στην Εύβοια για διακοπές ο Τούρκος πρόεδρος της Γαλατά και η Ελληνίδα σύζυγός του (πηγή φωτογραφίας: facebook/Κωνσταντίνος Ρούτσης)