Δείτε ποιοι έφαγαν πρόστιμο στην Εύβοια για μάσκα και αποστάσεις…

Πολλά είναι τα πρόστιμα τα τελευταία 24ωρα…

Συνεχίζονται οι εντατικοί έλεγχοι σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε μία μέρα στην Στερεά Ελλάδα βεβαιώθηκαν γύρω στις 100 παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης.

Όσον αφορά για την χρήση μάσκας, εδώ πάμε καλά όσον αφορά τα πρόστιμα σε γενικό επίπεδο. 460 άτομα έγραψαν για μη χρήση μάσκας σε όλη την χώρα. Επιβλήθηκαν 449 πρόστιμα των 300 ευρώ και 11 των 150 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Εύβοια έχουμε περισσότερες παραβάσεις όσον αφορά την χρήση μάσκας. Μέσα σε μία μέρα οι παραβάσεις ξεπερνούν τις 40.

Όποιος κάνει τρέξιμο και σκληρή γυμναστική λένε ότι δεν είναι υποχρεωμένος να φορά μάσκα. Θα πρέπει, όμως, να τη φορά για να μετακινηθεί προς και από το σημείο άθλησης, καθώς σε αυτό το lockdown η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική στους εξωτερικούς χώρους.

Φοράμε μάσκα ή όχι αν πάμε για άθληση;

Όσοι θέλουν να βγουν σε εξωτερικό χώρο να αθληθούν θα πρέπει να στείλουν SMS στο 13033 με τον κωδικό 6.

Ανοιχτά είναι όλα τα πάρκα και οι αρχές έχουν μεγαλύτερη ανοχή με τον κόσμο που βγαίνει έξω για να αθληθεί.

Όποιος κάνει τρέξιμο και σκληρή γυμναστική λένε ότι δεν είναι υποχρεωμένος να φορά μάσκα. Θα πρέπει, όμως, να τη φορά για να μετακινηθεί προς και από το σημείο άθλησης, καθώς σε αυτό το lockdown η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική στους εξωτερικούς χώρους. Κάτι που δεν ίσχυε στην καραντίνα του Μαρτίου. Εννοείται ότι όταν πρόκειται για περπάτημα και όχι θα άθληση είναι υποχρεωτική μάσκα.