Δείτε τι ετοιμάζεται να γίνει την Δευτέρα στα μαγαζιά της Εύβοιας!

Χαλκίδα
Ο Δήμος Χαλκιδέων συστάθηκε το 1835 και συμπεριλάμβανε τη Χαλκίδα, έδρα του Δήμου, καθώς και τους οικισμούς Ανεμόμυλο, Αφράτι, Βασιλικό, Δοκό, Καράμπαμπας, Φύλλα, Πετρωτό, Άγιο Νικόλαο και Μύτικας.

Δεν θα ισχύσει μόνο για τα μαγαζιά της Χαλκίδας αλλά ολόκληρης της Εύβοιας.

Στο παρακάτω ρεπορτάζ θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν ισχύει για όλες τις επιχειρήσεις της Εύβοιας αλλά για ορισμένες που θα σας αναφέρουμε παρακάτω.

Μετά από το μέτρο για την μάσκα σε όλους τους κλειστούς χώρους έρχεται μία αλλαγή που θα γίνει και στην Εύβοια από Δευτέρα, μιας και αλλάζουν τα ωράρια σε εστίαση, μπαράκια και κέντρα διασκέδασης εξαιτίας του χάρτη υγειονομικής ασφάλειας σε όλη τη χώρα και το επίπεδο συναγερμού ανά περιοχή.

Οι αλλαγές θα γίνουν σε δύο μέρες και στην Εύβοια μιας και από τα μεσάνυχτα και έπειτα αλλάζουν όλα. Έτσι από Δευτέρα έρχονται ριζικές αλλαγές σε ορισμένα μαγαζιά της Εύβοιας.

Μία πρωινή φωτογραφία από την Αρτάκη που καθημερινά είναι πόλος έλξης και διατηρεί μεγάλο αριθμό καταστημάτων εστίασης. Τα τελευταία χρόνια η πόλη έχει αναπτυχθεί χάρη στον τουρισμό. Η περιοχή όπου βρίσκεται σήμερα η Νέα Αρτάκη, πριν την άφιξη των προσφύγων το 1922, ήταν μια ελώδης περιοχή με πολύ υγρό κλίμα η οποία ανήκε σε γαιοκτήμονες της οικογένειας Βουδούρη. Όπως είναι σύνηθες με τις ονομασίες πόλεων που ονομάζονται από αντίστοιχες πόλεις που εγκαταλείφθηκαν στην Μικρά Ασία, πριν από το όνομα της πόλης μπήκε το επίθετο Νέα.

Η Χαλκίδα είναι μια πανέμορφη πόλη και έχει έντονη νυχτερινή ζωή. Η παραλία της είναι αρκετά φημισμένη μιας και έχει απίστευτη φυσική ομορφιά και συνάμα, διατηρεί ηρεμία του προαστίου της Αθήνας.

Τα νυχτερινά μαγαζιά της Χαλκίδας θα είναι αυτά που θα υποστούν τις συνέπειες των μέτρων.

Στη δημοσιότητα δόθηκε ο χάρτης υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας από τον κορωνοϊό, που περιλαμβάνει τέσσερα επίπεδα προληπτικών μέτρων και κανόνων για κάθε περιφερειακή ενότητα της χώρας.

Ο νομός Εύβοιας είναι στο Επίπεδο 2 – Επιτήρησης, που σημαινει ότι φαγάδικα και μπαράκια θα κλείνουν από τις 00:30′ – 05:00 (εξαιρείται Take away – delivery με απαγόρευση πώλησης αλκοόλ).

Το νέο αυτό πλαίσιο ξεκινά από τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου.

Παιδική μάσκα με σωστό μέγεθος για παιδιά σε τρία μεγέθη και σε πέντε υπέροχα χρώματα με 100% ελληνικής παραγωγής με ελληνικές διαστάσεις.