Λίμνη: Πάθανε πλάκα με αυτό το ένοχο αυτοκίνητο που είδαν μπροστά τους! [Φωτογραφία]

Τοπίο στην Εύβοια
Η Εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και το έκτο μεγαλύτερο της Μεσογείου. Η έκταση του νησιού είναι 3.654 τ.χλμ. και εκτείνεται κατά μήκος της βορειοανατολικής ηπειρωτικής Στερεάς Ελλάδας, από το Μαλιακό κόλπο μέχρι απέναντι από την ακτή της Ραφήνας, χωρισμένη από αυτήν με την Ευβοϊκή θάλασσα.

Όλα έγιναν βραδινές ώρες στην περιοχή της Λίμνης στην Εύβοια.

Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας είχε ένα αυτοκίνητο που όταν το έλεγξαν οι αστυνομικοί χωρίς δεύτερη σκέψη του έβαλαν χειροπέδες.

Μέσα στο αυτοκίνητο, έκρυβε πολλά μυστικά. Δεν φαίνονταν με γυμνό μάτι αλλά χρειάζονταν αρκετό ψάξιμο. Μέσα στο αυτοκίνητο, είχε φτιάξει μία ειδική κρύπτη. Είχε ανοίξει την ταπετσαρία στο κάθισμα του οδηγού.

Εκεί δημιούργησε μία κρύπτη όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία.

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, συνελήφθη ένα άτομο την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020 το βράδυ σε ευρύτερη περιοχή της Λίμνης Ευβοίας, από αστυνομικούς της Γ΄ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, για κατοχή ναρκωτικών.

Μέσα στο αυτοκίνητο, έκρυβε πολλά μυστικά. Δεν φαίνονταν με γυμνό μάτι αλλά χρειάζονταν αρκετό ψάξιμο.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε (ιδιοκτησίας του), εντοπίστηκε σε ειδική κρύπτη πίσω από το κάθισμα του οδηγού (εντός της ταπετσαρίας του οχήματος), μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (21,5) γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Λίμνης.