Πότε έρχεται η γιορτή Ελληνικού σινεμά 2024 με εισιτήριο μόλις 3 ευρώ;

Πότε θα κάνει την εμφάνιση της η ημέρα Ελληνικού σινεμά 2024 με εισιτήριο 3 ευρώ

Η δράση απευθύνεται σε όλες τις κινηματογραφικές αίθουσες
Ημέρα γιορτής για το ελληνικό σινεμά 2024

Πότε θα ξεκινήσει η γιορτή του Ελληνικού σινεμά 2024 με εισιτήριο 3 ευρώ;

Τον Μάρτιο του 2024, οι λάτρεις του Ελληνικού Κινηματογράφου θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, καθώς η “Ημέρα Ελληνικού Κινηματογράφου” έρχεται, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να απολαύσουν τις αγαπημένες τους ταινίες με εισιτήριο μόνο 3 ευρώ.

Η πρωτοβουλία αυτή, που έρχεται από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου (ΕΚΚ), αναδεικνύει τη σημασία του εγχώριου κινηματογράφου.

Παράλληλα, ενθαρρύνει το κοινό να ανακαλύψει τις νέες παραγωγές της ελληνικής κινηματογραφικής σκηνής.

Η παγκόσμια ημέρα σινεμά, που εφαρμόζεται σε πολλές χώρες με ειδικά προνομιακά εισιτήρια, βρίσκει την ανταπόκριση της και στην Ελλάδα με το πρόγραμμα “Ημέρα Ελληνικού Κινηματογράφου”.

Την ημέρα αυτή, στις 26 Μαρτίου 2024 οι κινηματογραφικές αίθουσες σε όλη τη χώρα θα φιλοξενήσουν το σύνολο της ελληνικής παραγωγής των τελευταίων τεσσάρων ετών, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να απολαύσει τις δημιουργίες των ελληνικών σκηνοθετών, παραγωγών και ηθοποιών.

Με το εξαιρετικά χαμηλό κόστος εισιτηρίου των 3 ευρώ, οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια ποικιλία από ελληνικές ταινίες σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα.

Αυτή η κίνηση θα έχει ως αποτέλεσμα, να ενθαρρύνει το κοινό να υποστηρίξει την τοπική κινηματογραφική σκηνή και να ανακαλύψει την ποικιλία και την ποιότητα των ελληνικών παραγωγών.

Η ημέρα αυτή αποτελεί ευκαιρία για το κοινό να στηρίξει την τέχνη και τον πολιτισμό μέσα από την έκφραση του κινηματογράφου, παρέχοντας ταυτόχρονα προσιτή πρόσβαση σε αυτό τον μαγικό κόσμο.

Η “Ημέρα Ελληνικού Κινηματογράφου 2024” δεν αποτελεί μόνο μια πρωτοβουλία για την προώθηση της κινηματογραφικής τέχνης, αλλά και μια ευκαιρία για όλους να συμβάλουν στη διατήρηση και την εξέλιξη του ελληνικού σινεμά.