Χαλκίδα: Άνοιξε την πόρτα και τον είδε στο κρεβάτι

Υπήρχαν οι υποψίες αλλά ύστερα από την κατάλληλη έρευνα κατάφεραν να τον βρουν.

Μία απίστευτη υπόθεση είχαμε σε ξενοδοχείο έξω από τη Χαλκίδα. Πρωταγωνιστής ένας δράστης που το έβαλε στο μάτι.

Πριν σας πούμε γιατί τον βρήκαν στο κρεβάτι στη Χαλκίδα, θα σου εξηγήσουμε πως ξεκίνησε η υπόθεση αυτή. Πρωταγωνιστής ένας δράστης που έβαλε στο μάτι ένα ξενοδοχείο.

Λόγω του κορονοϊού, το ξενοδοχείο της Εύβοιας είχε κλείσει. Αυτός άδραξε την ευκαιρία και κάθε μέρα πήγανε και έκλεβε το ξενοδοχείο. Ο ιδιοκτήτης του, κατάλαβε ότι κάτι κακό συμβαίνει. Έβλεπε κάθε μέρα όλο και κάτι να λείπει από την περιουσία του.

Απευθύνθηκε στους αστυνομικούς μιας και κατάλαβε ότι έπεφτε θύμα κλοπής. Δεν άργησαν και πολύ να φτάσουν στα ίχνη του δράστη μιας και παρακολούθησαν το ξενοδοχείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

2 μυστικές κρυμμένες καταγάλανες παραλίες της Εύβοιας

Δες τι τρομακτικό εμφανίστηκε σε ουρανό στο Αυλωνάρι

Άνοιξαν την πόρτα τους σε χωριό της Εύβοιας και έπαθαν την πλάκα της ζωής τους

Ήθελε να το γδύνει και κάθε μέρα και στο τέλος κρύφτηκε στο κρεβάτι στη Χαλκίδα

Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα 24ωρο τρύπωσε σε ένα ξενοδοχείο στην Εύβοια με σκοπό να κλέψει ό,τι μπορούσε από τον εξοπλισμό ένας Έλληνας ποντικός.

Ευτυχώς έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη. Έτσι λοιπόν αμέσως ειδοποίησε τους αστυνομικούς που βρέθηκαν στο ξενοδοχείο και άρχισαν να κάνουν έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Έψαξαν σπιθαμή προς σπιθαμή την επιχείρηση μέχρι που σκέφτηκαν να πάνε να ψάξουν στα δωμάτια μήπως και είχε κρυφτεί κάτω από κανένα κρεβάτι στο ξενοδοχείο έξω από τη Χαλκίδα.

Χαλκίδα: Τον βρήκαν στο κρεβάτι

Στην κατοχή του κατασχέθηκαν και τα διαρρηκτικά εργαλεία που χρησιμοποίησε. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι ο δράστης είχε τρυπώσει και την προηγούμενη ημέρα στο ξενοδοχείο και είχε αρπάξει διάφορα αντικείμενα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και απόπειρα κλοπής και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.