Αυτές οι κούκλες έκαναν κολύμπι στην Εύβοια! [Φωτογραφία]

Δεν υπάρχει ζέστη ή κρύο. Αν θέλουν να κολυμπήσουν, θα το κάνουν χωρίς να δώσουν σε κανέναν λογαριασμό.

Δεν υπάρχουν για τις κούκλες παρακάτω, απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 και να στείλουν μήνυμα στο 13033. Τα είδαμε τα πλάσματα στην Νέα Λάμψακο και τα βλέπουμε τώρα στην περιοχή Κανατάδικα και πραγματικά είναι φανταστικά.

Στα Κανατάδικα, ανάμεσα στη θάλασσα και στα νερά της λιμνοθάλασσας βρίσκεται μια μεγάλη σε μήκος ακτή, στρωμένη με άμμο και χαλίκι.

Δεξιά και αριστερά υπάρχουν παραλιακοί χωματόδρομοι που θα σας οδηγήσουν σε σχετικά ήσυχες, παραλιακές τοποθεσίες όπου θα απολαύσετε τις βουτιές μακριά από τον συνωστισμό.

Τα πλάσματα που πετούν και κολυμπούν μαζί

Πετάνε όλα μαζί πάνω από τα κεφάλια μας και όταν τα βλέπουμε όλα μαζί απλά μένουμε με ανοιχτό τον στόμα και τα θαυμάζουμε. Όλες οι κούκλες ήταν μια παρέα και κολυμπούσαν στα Κανατάδικα.

Ο καιρός ήταν υπέροχος για να θαυμάσουμε τα φλαμίνγκο

Είναι καταπληκτικά και βέβαια αν τα συναντήσετε κάπου μπροστά σας, η εικόνα θα σας αποζημιώσει με τα φλαμίνγκο.

Γιατί τα φλαμίνγκο έχουν χρώμα ροζ;

Τα φλαμίνγκο έχει ροζ χρώμα στα φτερά του εξαιτίας των τροφών που τρώει. Δεν είναι κάτι το μαγικό αλλά κάποια ίχνη τροφών δίνουν εντολή για το ροζ χρώμα που εμφανίζεται στις φτερούγες.

Μπροστά σε ένα καταπληκτικό θέαμα βρέθηκαν οι κάτοικοι στα Κανατάδικα.

Δείτε φωτογραφία από τις κούκλες που έκαναν κολύμπι στην Βόρεια Εύβοια

Σαν ένα παιχνίδι της φύσης εμφανίστηκε στα μάτια των ανθρώπων. Ξαφνικά προσγειώθηκαν πλάσματα που σίγουρα είναι ξένα και δεν ανήκουν σε αυτό το περιβάλλον. Πηγή φωτογραφίας: Ασημίνα Ντέλιου