Δείτε δύο κούκλες που κρύφτηκαν σε αυτοκίνητο στην Εύβοια! [Φωτογραφία]

Δύο υπέροχα πλάσματα που μπήκαν σε ένα αυτοκίνητο στην Εύβοια, όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία.

Δύο απίθανες κούκλες που βρήκαν καταφύγιο σε ένα αυτοκίνητο στην Εύβοια. Πραγματικά θα πρέπει να προσέχουμε κάθε φορά πριν βάλουμε σε λειτουργία το όχημα.

Θα πρέπει να ανοίγουμε το καπό της μηχανής γιατί εκεί μπορεί να κρύβει κάποιο πλασματάκι που ίσως να τραυματιστεί κατά την προσπάθεια μας να οδηγήσουμε το όχημα. Στην παρακάτω φωτογραφία θα δείτε δύο κούκλες που βρέθηκαν μέσα στο καπό της μηχανής ενός αυτοκινήτου.

Ευτυχώς ο οδηγός τις είδε πριν βάλει σε λειτουργία το αυτοκίνητο και τις έσωσε. Μάλιστα ανέβασε την φωτογραφία στο facebook για να ευαισθητοποιήσει όλους τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Δύο γλυκά γατάκια ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Η γάτα για όσους δεν ξέρουν, ζυγίζει συνήθως μεταξύ 2,5 και 7 κιλών.

Η αίσθηση της γάτας είναι κατάλληλη για κυνήγι. Η ακοή, η όραση και η γεύση της είναι οξύτατη. Αναφορικά με την όραση, τα μάτια της, όταν είναι μπλε, συνήθως χάνει τη μελανίνη, με αποτέλεσμα να υπάρχει το φαινόμενο κόκκινων ματιών.

Οι άνθρωποι και οι γάτες έχουν παρόμοιο εύρος ακοής σε χαμηλή κλίμακα, ωστόσο οι τελευταίες μπορούν να ακούν σε υψηλότερες συχνότητες.

Στο μέλλον που δείτε γάτα στην μηχανή και δεν φεύγει γιατί έχει τρομάξει, καλό είναι να αφήσετε το καπό ανοιχτό για λίγο για να φύγει από μόνη της.

Πραγματικά θα πρέπει να προσέχουμε κάθε φορά πριν βάλουμε σε λειτουργία το όχημα. (πηγή φωτογραφίας: facebook)