Τανάγρα air show 2023: Έρχεται το Athens flying week

Το Athens Flying Week στην Τανάγρα, είναι ένας θεσμός που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη χώρα μας.

Πολλοί Χαλκιδέοι κάθε χρόνο, έχουν την ευκαιρία να βρίσκονται στην περιοχή και να μένουν με τον στόμα ανοιχτό με τους απίστευτους ελιγμούς των αεροπλάνων.

Στη διάρκεια του, δεξιοτέχνες πιλότοι από όλο τον κόσμο συμμετέχουν σε μια μοναδική επίδειξη και προσφέρουν ένα σπάνιο θέαμα.

Ειδικά φέτος η διοργάνωση έχει πάρει διεθνείς διαστάσεις, με εντυπωσιακές συμμετοχές από το εξωτερικό.

Παράλληλα, εκτός από τους συμμετέχοντες και το ελληνικό κοινό που θα παρακολουθήσουν το Athens Flying Week έρχονται από το εξωτερικό για το ξεχωριστό αυτό υπερθέαμα περίπου 7.000 επισκέπτες.

Οι ταξιδιώτες που πηγαίνουν να παρακολουθήσουν τα air shows εντάσσονται σε αυτό το κομμάτι του τουρισμού που λέγεται αεροπορικός τουρισμός.

Τανάγρα air show 2023: Δείτε το πρόγραμμα

Από την Athens Flying Week 2023 δεν θα μπορούσε να λείπει το εντυπωσιακό F-16 «ΖΕΥΣ» της Πολεμικής Αεροπορίας που κλέβει τις βλέμματα σε κάθε του εμφάνιση όπως και το μοναδικό Τ-6 «Daedalus».

Μη χάσετε τη μοναδική επίδειξη ικανοτήτων της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου του ΓΕΕΘΑ αλλά και μια εντυπωσιακή αερομαχία που θα λάβει χώρα μπροστά στα μάτια σας.
Και φυσικά, μαζί με τα ελληνικά και ξένα αεροσκάφη, θα απολαύσετε και αεροπλάνα από τον στόλο της AEGEAN σε μοναδικούς σχηματισμούς πάνω από το αεροδρόμιο της Τανάγρας.

Το Athens Flying Week (AFW) 2023, το μεγαλύτερο αεροπορικό σόου στα Βαλκάνια με πάνω από 500.000 πιστούς θαυμαστές παγκοσμίως, επιστρέφει και πάλι για ένα ακόμη συναρπαστικό αεροπορικό Σαββατοκύριακο στο αεροδρόμιο της Τανάγρας, 2 & 3 Σεπτεμβρίου.

Είστε έτοιμοι να απογειωθείτε μαζί της;

Στο αεροδρόμιο της Τανάγρας, θα ζήσετε μια συναρπαστική και μοναδική εμπειρία, έχοντας τη δυνατότητα να:

-Βιώσετε από απόσταση αναπνοής τις απογειώσεις και προσγειώσεις των αεροσκαφών!

-Απολαύσετε ένα φαντασμαγορικό Air Show!

-Φωτογραφηθείτε δίπλα στα αεροσκάφη και ελικόπτερα, μαζί με τους πιλότους, στη μεγαλύτερη στατική αεροπορική έκθεση των τελευταίων ετών!

-Απολαύσετε τις επιδείξεις αερομοντελιστών!

-Με εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στον κύριο χώρο του Air Show από το ΔΩΡΕΑΝ parking που βρίσκεται ΕΝΤΟΣ του αεροδρομίου, ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΙΣΩ από το χώρο των θεατών.

-Περιηγηθείτε και να κάνετε τις αγορές σας στην εμπορική έκθεση, αλλά και να ενημερωθείτε για κάθε τύπου αεροπορική εκπαίδευση από τις αρμόδιες αεροπορικές σχολές και τις Αερολέσχες

-Κάνετε ένα μικρό διάλειμμα & να γευματίσετε στα πλήρως εξοπλισμένα εστιατόρια με χώρους σκίασης.

-Έχετε πλήρης οπτική πρόσβαση στις γιγαντο-οθόνες που είναι στημένες σε διάφορα σημεία του αεροδρομίου.