Δήμος Ερέτριας και Σκύρου: Δείτε τα αποτελέσματα των εκλογών 2023!

δημοσ ερετριασ, σκυρου αποτελεσματα 2023

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα ξεκίνησαν τα αποτελέσματα των εκλογών στους Δήμους Ερέτριας και Σκύρου.

Δεύτερος γύρος εκλογών για τον Δήμο Ερέτριας – Αμαρύνθου και Σκύρου. Σύμφωνα με την σχετική εγκύκλιο, σε όλες τις περιοχές της χώρας που θα διεξαχθούν επαναληπτικές Περιφερειακές ή Δημοτικές εκλογές την Κυριακή 15 Οκτωβρίου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου και την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου.

Σημειώνεται ότι σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής πληρώνονται.

Εξι δήμαρχοι βγήκαν με τη μία στην Εύβοια, ξεπερνώντας το 43% στην πρώτη Κυριακή των εκλογών Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2023.

Από αυτούς οι 5 επανεκλέγονται, ενώ ένας, ο Νίκος Μπαράκος αποτελεί τον διάδοχο του απερχόμενου δημάρχου Θανάση Μπουραντά στον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου.

2 Δήμοι πάνε σε δεύτερες κάλπες

Στη Β’ Κυριακή θα εκλεγεί ο Δήμαρχος στους Δήμους Ερέτριας και Σκύρου.

Δείτε τα αποτελέσματα από τον Δήμο Ερέτριας της πρώτης και δεύτερης Κυριακής.

Επίσης μπορείτε να δείτε τους σταυρούς προτίμησης για όλους τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους στον Δήμο Ερέτριας – Αμαρύνθου.

Για να δείτε τους σταυρούς προτίμησης θα επιλέξετε την δημοτικοί ενότητα, και στην συνέχεια θα πατήσετε στους υποψήφιους συμβούλους.

Παρακάτω θα δείτε τους σταυρούς προτίμησης για όλους τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους στον Δήμο Σκύρου καθώς και τα αποτελέσματα της πρώτης και δεύτερης εκλογικής αναμέτρησης.