Δείτε τι υπάρχει μέσα στο νερό στην Κύμη [Φωτογραφία]

Βλέποντας την φωτογραφία, μείναμε όλοι με τον στόμα ανοιχτό.

Είναι τόσο εντυπωσιακή που νομίζαμε ότι βγήκε ένα κεφάλι μέσα από τη θάλασσα. Είναι η ώρα που βγαίνει ο ήλιος από τη θάλασσα και φωτίζει έναν μεγάλο βράχο.

Αν το δείτε στα βιαστικά θα νομίζετε ότι είναι ένα ανθρώπινο κεφάλι. Λάθος! Είναι ένας βράχος και βρίσκεται στην παραλία Καλόγερος που βρίσκεται στην περιοχή της Κύμης.

Είναι μια παραλία που δεν είναι τόσο γνωστή στους επισκέπτες τους καλοκαιρινούς μήνες. Για τους ντόπιους είναι ένα μέρος καταπληκτικό.

Για να πάτε εκεί σε αντίθεση με τις άλλες παραλίες Λιμανάκι και Σουτσίνι, πρέπει να ανεβείτε στην κωμόπολη της Κύμης.

Η Κύμη είναι κωμόπολη και λιμάνι του νομού Εύβοιας, με 2.383 κατοίκους. Αποτελεί δημοτική κοινότητα του νέου διευρυμένου Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, του οποίου αποτελεί την Ιστορική έδρα. Αποτελεί επίσης την έδρα της Μητροπόλεως Καρυστίας και Σκύρου.

Από εκεί θα ακολουθήσετε τις ταμπέλες και θα φτάσετε στην παραλία Καλόγερος. Μόνο και μόνο τα βράχια μέσα στην θάλασσα και οι μορφές που παίρνουν θα σας μαγέψουν.

Μια καταπληκτική φωτογραφία που τράβηξε ο Βασίλης Τσομάκας. Είναι η ώρα που βγαίνει ο ήλιος στην παραλία Καλόγερος. Μπουνάτσα είχε εκείνη την στιγμής και τα νερά του Αιγαίου ήταν πολύ ήρεμα. Αν δεν το παρατηρήσετε, θα νομίζετε ότι ένας άνθρωπος βγήκε από τη θάλασσα. Έκανε μια βουτιά και βγήκε έξω από το νερό. Και όμως είστε λάθος μιας και είναι ένας βράχος. Ο φωτισμός, το τοπίο και τα βράχια, κάνουν μοναδική αυτή την παραλία. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν πάνε μόνο για να κάνουν μπάνιο αλλά για να δουν το υπέροχο τοπίο πίνοντας τον καφέ τους.