Σημαντική είδηση: Σεισμός 3.2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Εύβοια!

Χαλκίδα: Δείτε ποια σχολεία κλείνουν από τον καύσωνα

Σχολεία στην Εύβοια

Ο Δήμος Χαλκιδέων ενημερώνει ότι, κατόπιν απόφασης της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα, αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκιδέων.

Κλειστά θα είναι νηπιαγωγεία, Δημοτικά σχολεία από αύριο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024 έως και την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024.

Η αναστολή λειτουργίας κρίθηκε απαραίτητη για την προστασία των μαθητών, λόγω των προβλέψεων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου.

Επισημαίνουμε ότι, οι Παιδικοί Σταθμοί,τα Κ.Δ.Α.Π. και Κ.Δ.Α.Π ΜεΑ του Δήμου Χαλκιδέων θα λειτουργήσουν κανονικά, καθώς δεν πρόκειται για υποχρεωτική εκπαίδευση και η προσέλευση των παιδιών είναι προαιρετική.

Τα υπόλοιπα σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκιδέων (Γυμνάσια, Λύκεια) λειτουργούν κανονικά, καθώς διεξάγονται σε αυτά Πανελλήνιες και ενδοσχολικές εξετάσεις και δεν έχουν πλήρες διδακτικό ωράριο.

Στα σχολεία που λειτουργούν ως εξεταστικά κέντρα, θα υπάρχουν παγωμένα νερά για τους μαθητές και έχουν ελεγχθεί τα κλιματιστικά μηχανήματα των αιθουσών, προκειμένου να υπάρχει η καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση του καύσωνα.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Τι απίστευτο είδε μέσα σε έναν κουβά; Δείτε την φωτογραφία.

Εύβοια: Δείτε πως σώθηκε μια γυναίκα από βέβαιο θάνατο

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.