Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα για τις κατασκηνώσεις ΟΑΕΔ;

Σε λίγες μέρες θα βγουν τα αποτελέσματα για τις κατασκηνώσεις του ΟΑΕΔ και βέβαια η Βόρεια Εύβοια βγαίνει ωφελημένη.

Πιο συγκεκριμένα στις κατασκηνώσεις που λειτουργούν στους πυρόπληκτους Δήμους Ιστιαίας-Αιδηψού και Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας η διαμονή μπορεί να διαρκεί έως 30 συνεχόμενες ημέρες.

Έπεσε η αυλαία για συμμετοχή στο πρόγραμμα παιδικές κατασκηνώσεις ΟΑΕΔ. Οι αιτήσεις έληξαν στις 8 Μάη. Ωφελούμενοι είναι τα παιδιά των δικαιούχων τα οποία έχουν γεννηθεί από 01/01/2006 έως 14/06/2016.

Οι αιτήσεις συμμετοχής στο «πρόγραμμα διαμονής παιδιών σε παιδικές κατασκηνώσεις έτους 2022» έγιναν μόνο ηλεκτρονικά.

Οι κατασκηνώσεις ΟΑΕΔ ξεκινούν από τις 15 Ιουνίου έως τις 3 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά τυπικής ανάπτυξης και έως τις 20 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά με αναπηρία με ποσοστό 50% και άνω.

Θα πρέπει να ξέρετε ότι δικαιούχοι είναι τα έμμεσα μέλη ηλικίας 6 έως 16 ετών συγκεκριμένων κατηγοριών ασφαλισμένων και συνταξιούχων του e-ΕΦΚΑ καθώς και των παιδιών των εργαζομένων στον Φορέα.
Οι αιτήσεις συμμετοχής στο «πρόγραμμα διαμονής παιδιών σε παιδικές κατασκηνώσεις έτους 2022» έγιναν μόνο ηλεκτρονικά.- Φωτογραφία: Vika Strawberrika

Ωφελούμενοι για κατασκηνώσεις ΟΑΕΔ ήταν τα παιδιά των δικαιούχων που έχουν γεννηθεί από 01/01/2006 έως 14/06/2016.

Η μέγιστη διάρκεια διαμονής για τις παιδικές κατασκηνώσεις είναι 15 συνεχόμενες ημέρες, συμπεριλαμβανομένων και των ημερών προσέλευσης και αναχώρησης.

Δικαιούχοι για παιδικές κατασκηνώσεις ήταν οι εργαζόμενοι και άνεργοι με πραγματικό οικογενειακό εισόδημα φορολογικού έτους 2020 μέχρι 30.000 ευρώ.

Πέρσι, τα αποτελέσματα για τις κατασκηνώσεις ΟΑΕΔ, αναρτήθηκαν την Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021. Εκείνη την μέρα έγιναν γνωστά τα προσωρινά μητρώα δικαιούχων και παρόχων καθώς και οι προσωρινοί πίνακες αποκλειομένων του Προγράμματος Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις έτους 2021 του ΟΑΕΔ.