Είναι από τις πιο γλυκές φωτογραφίες που έχουμε δει και είναι από την Εύβοια. Σε αυτή την φωτογραφία θα δείτε πόση αγάπη υπάρχει και μάλιστα όταν υπάρχει η αγάπη, όλοι οι καλοί χωράνε.
Τα αποθέματα αγάπης είναι πολλά. Θα δείτε παρακάτω πόσοι ανέβηκαν σε ένα μηχανάκι στην Εύβοια και πιο συγκεκριμένα στη Κάρυστο.
Η αγάπη του ανθρώπου για τον σκύλο είναι πολύ μεγάλη και αποτυπώνεται και παρακάτω. Ανάμεσα στα σκυλιά και στους ανθρώπους, υπάρχει μία ειδική χημεία, που οι ρίζες της βρίσκονται πίσω στα βάθη του χρόνου.
Η σχέση αγάπης, αφοσίωσης και εμπιστοσύνης που αναπτύσσεται ανάμεσα στους ιδιοκτήτες και τα σκυλιά τους, είναι μία δυνατή σχέση που έχει γίνει αντικείμενο πολλών ερευνών.
Ο σκύλος είναι «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» και όχι τυχαία και σου χαρίζει απλόχερα την αγάπη του.
Δεν υπάρχει καλύτερη επένδυση για κάποιον που αναζητά αγάπη και στοργή από τη συντροφιά ενός σκύλου.
Εάν, λοιπόν, έχετε κουραστεί από τις ψεύτικες φιλίες και αναζητάτε εκείνο το… κάτι που θα σας αναζωογονήσει, δεν υπάρχει καλύτερη λύση από τον σκύλο!
Αυτή την αγάπη την είδαμε και στο παρακάτω μηχανάκι. Ο ιδιοκτήτης του δίκυκλου, πήρε στην παρέα του τέσσερα σκυλάκια!
Μία απίθανη φωτογραφία του Δημήτρη Βερούχη.

Λίγα λόγια για την Κάρυστο
Η Κάρυστος είναι κτισμένη στο μυχό ομώνυμου Κόλπου και συνδέεται οδικώς με Αθήνα μέσω Χαλκίδας, από την οποία απέχει 118 χλμ.
Στη διάρκεια της τουρκοκρατίας η ευρύτερη περιοχή της Καρυστίας είχε μεγάλη στρατηγική σημασία για τους Οθωμανούς, καθώς ήταν σε κεντρικό σημείο μεταξύ Κωνσταντινούπολης, Κρήτης, Πελοποννήσου και Σμύρνης.
Έτσι αποτελούσε κέντρο ελέγχου του Αιγαίου σταθμό ανεφοδιασμού του στόλου, δεδομένου ότι σε πολλά από τα νησιά είχε παραχωρηθεί ειδικό καθεστώς αυτονομίας λόγω πιέσεων από Δυτικές Δυνάμεις. Για το λόγο αυτό οι Οθωμανοί έκαναν μεγάλο αγώνα για να κρατήσουν την Κάρυστο (τότε “Κιζίλ Χισάρ”), η οποία παραδόθηκε στην Ελλάδα μόλις το 1833.
Αξιοθέατα στην Κάρυστο
Η Κάρυστος έχει πολλή καλή ρυμοτομία με μεγάλους δρόμους και πλατείες που έγιναν βάσει σχεδίου και κατόπιν παραγγελίας του βασιλιά της Ελλάδας Όθωνα. Μάλιστα προς τιμή του Όθωνα η κωμόπολη αυτή έλαβε το 1848 την ονομασία “Οθωνόπολις” που μετονομάστηκε σε Κάρυστο μετά την μεταπολίτευση το 1862.
Είναι από τις πρώτες πόλεις της Ελλάδας που απέκτησαν πνευματικό κέντρο με αίθουσα διαλέξεων, βιβλιοθήκη και μουσείο.
Χάρη στο συνδυασμό βουνού και θάλασσας η Κάρυστος σήμερα έχει καταστεί τουριστικό κέντρο με ζωηρή κίνηση ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Πολύ κοντά στη πόλη και σε υψόμετρο 1.400 μ. στο όρος Όχη ανεγέρθηκε ορειβατικό καταφύγιο από τη δεκαετία του 1960.