Άρχισε να βγαίνει καπνός από την θάλασσα στη Χαλκίδα (Βίντεο)

Οι παρακάτω εικόνες και το βίντεο που θα δείτε είναι συγκλονιστικό και έγινε μέσα στη θάλασσα. Το περιστατικό έγινε στην θαλάσσια περιοχή των Ναυπηγείων. 

Ένα μεγάλο ιστιοφόρο παραδόθηκε στις φλόγες το πρωί της Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020. Το ιστιοφόρο που ήταν πάνω από 20 μέτρα διέσχιζε τον Ευβοϊκό όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες τυλίχθηκε στις φλόγες. Ευτυχώς οι επιβάτες του περισυνελέγησαν από τους λιμενικούς και είναι καλά στην υγεία τους.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες που εξετάζουν οι εμπειρογνώμονες, άρπαξε φωτιά το πλοίο. Μέσα σε λίγα λεπτά και γρήγορα όμως πήρε διαστάσεις καθώς το σκάφος ήταν όλο ξύλινο και χρειάστηκε να το εγκαταλείψουν άμεσα οι επιβαίνοντες σε αυτό.

Τα άτομα μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο Λιμεναρχείο Χαλκίδας από ναυαγοσωστικό σκάφος, ενώ το ιστιοφόρο, που κάηκε ολοσχερώς προσάραξε σε αβαθή.

Από το λιμενικό εμποδίστηκε η θαλάσσια ρύπανση, ενώ από ρυμουλκό επιχειρήθηκαν ρίψεις νερού με «κανόνι» για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο καπνός της φωτιάς φαίνονταν σε πολλά σημεία της Εύβοιας. Ο πυκνός μαύρος καπνός φαίνονταν στη Χαλκίδα και στις γύρω περιοχές.

Στην κατάσβεση συμμετείχαν επίσης τρεις πυροσβέστες που επέβαιναν σε καΐκι με αντλία, ενώ από τον Πειραιά ειδοποιήθηκε ειδικό πυροσβεστικό πλοιάριο.

Την προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς, ανέλαβε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας.

Ένα ιστιοφόρο τυλίχτηκε στις φλόγες και έγινε ολοκαύτωμα, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, νωρίς το πρωί της Τετάρτης 2 Σεπτεμβρίου, στη θαλάσσια περιοχή της Λαμψάκου. Οι συνθήκες , κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η φωτιά, δεν έχουν γίνει γνωστές ούτε αν κινδύνεψαν οι επιβαίνοντες. Στο σημείο έσπευσε πλοιάριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και άλλες δυνάμεις.
Ένα ιστιοφόρο τυλίχτηκε στις φλόγες και έγινε ολοκαύτωμα, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, νωρίς το πρωί της Τετάρτης 2 Σεπτεμβρίου, στη θαλάσσια περιοχή της Λαμψάκου.
Οι συνθήκες , κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η φωτιά, δεν έχουν γίνει γνωστές ούτε αν κινδύνεψαν οι επιβαίνοντες. Στο σημείο έσπευσε πλοιάριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και άλλες δυνάμεις.
Οι συνθήκες , κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η φωτιά, δεν έχουν γίνει γνωστές ούτε αν κινδύνεψαν οι επιβαίνοντες. Στο σημείο έσπευσε πλοιάριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και άλλες δυνάμεις.

Τα νέα της Εύβοιας

Ανακυκλώνω αλλάζω θερμοσίφωνα: Έρχεται η επιδότηση για ηλιακούς θερμοσίφωνες

Προκήρυξη πυροσβεστικής 2023: Πότε θα βγει;

Πρόγραμμα σπίτι μου: Πότε ξεκινά η αίτηση για δάνεια για νέους;

Χαλκίδα: Το email της έφαγε τα λεφτά!

Χαλκίδα: Η απίστευτη πατέντα σε παράθυρο για να μην κρυώνουν

Βόρεια Εύβοια: Ο υδροστρόβιλος τους άφησε άφωνους

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις