Δείτε τι έκανε μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι στην Εύβοια! [Βίντεο]

Ήταν πρωί της Κυριακής όταν όλη η Ελλάδα είδε στην τηλεόραση της περιοχή της Εύβοιας.

Μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες μια ομάδα ανθρώπων από το Μπούρτζι, έδωσε το δικό της χαμόγελο στους συνανθρώπους της αλλά και σε όλη την χώρα μας.

Παρόλη την μεγάλη καταστροφή που υπέστησαν από τις πλημμύρες, βρήκαν το κουράγιο και έκαναν την χαρά να ζωγραφιστεί στα χείλη των συμπολιτών τους.

Ο σύλλογος Αναγέννηση στο Μπούρτζι, έγινε άγιος Βασίλης, στολίστηκε και έδωσε δώρα σε όλους τους κατοίκους της περιοχής.

Ο άγιος Βασίλης φόρεσε την στολή του, πήρε και τα δώρα του και πήγε να τα δώσει σε σπίτι στο Μπούρτζι.

Μέσα στις τσάντες υπήρχαν τρόφιμα, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο. Ο άγιος Βασίλης έδωσε την αγάπη του και ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα σε όλες τις οικογένειες στην περιοχή.

Όλα αυτά παρουσιάστηκαν στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ κάθε Σαββατοκύριακο στις 05.30.

https://www.youtube.com/watch?v=GvvGNTUOeWY&feature=youtu.be
Καλημέρα – 20/12/2020

Η οικονομία, η κοινωνία, οι πρωταγωνιστές τους, και όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες. «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με ειδήσεις και ρεπορτάζ για όλα όσα διαδραματίζονται και όλα όσα πρέπει να ξέρουμε. Με συνεχείς απ΄ευθείας συνδέσεις στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα η εκπομπή ακολουθεί το σφυγμό της καθημερινότητας. Ειδικοί απαντούν στα ερωτήματα των τηλεθεατών για θέματα που αφορούν στην καθημερινή τους ζωή. Όλες οι πληροφορίες που χρειάζονται για να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη.