Δες τι πλάσμα προσγειώθηκε πάνω σε μία καμινάδα σπιτιού στην Εύβοια [Φωτογραφία]

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια όταν έχεις μία δυνατή εικόνα σαν και αυτή που θα δείτε πάνω σε μία καμινάδα σπιτιού σε περιοχή της Εύβοιας.

Πάνω σε μία καμινάδα σπιτιού στην Εύβοια, βρέθηκε ένα πλάσμα που πραγματικά μας έκανε μεγάλη εντύπωση. Πριν σας δείξουμε την φωτογραφία θα σας περιγράψουμε το πως ακούει αυτό το πλάσμα. Τα αυτιά της είναι τοποθετημένα ασύμμετρα στο κεφάλι του πτηνού και η διαμόρφωση του προσώπου είναι τέτοια, ώστε να ακούει τον κάθε ήχο.

Έχουν πάνω τους και πιο συγκεκριμένα στο κεφάλι κάποιες τούφες. Οι ειδικοί τις ονομάζουν Αντία. Οι τούφες είναι σαν φτερά. Μέχρι σήμερα πάντως οι ειδικοί δεν έχουν διευκρινήσει ποια είναι η λειτουργία τους.

Για όσους καταλάβατε, μιλάμε για τις κουκουβάγιες. Το σοφό αυτό πλάσμα που όποτε το βλέπουμε πραγματικά εντυπωσιαζόμαστε. Δεν είναι η πρώτη φορά που η αγαπημένη μας κουκουβάγια κάνει την εμφάνιση της στην Εύβοια και μας δίνει καταπληκτικές φωτογραφίες.

Στην παρακάτω φωτογραφία θα δείτε μία κουκουβάγια πάνω σε μία λεπτή καμινάδα σπιτιού σε χωριό της Εύβοιας. Με το που δημοσιεύτηκε αυτή η φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα προκάλεσε θαυμασμό. Αυτή είναι η μαγεία της φύσης, δεν συμφωνείτε;

Κουκουβάγια στην Εύβοια (πηγή: facebook.com)
Κουκουβάγια στην Εύβοια (πηγή: facebook.com)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επίδομα 600 ευρώ: Αυτή είναι η αίτηση στο gov

Επίδομα θέρμανσης 2022-2023: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Αίτηση για επιταγή ακρίβειας 2022: Πότε ξεκινά;

Προκήρυξη 7κ 2022: Ποιες οι θέσεις και πότε ξεκινά η αίτηση;

Ποιοι θα πάρουν επίδομα 600 ευρώ;

έρχεται νέο επίδομα για την θέρμανση 2022-2023

Είναι οριστικό: Πότε θα πληρωθεί η επιταγή ακρίβειας 2022

Ακολουθήστε το Evianews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις