Δείτε τι κακό έκανε ένας άντρας σε 2 παιδάκια στην γειτονιά μας!

Κάτι φριχτό και συνάμα κακό έκανε ένας άντρας σε δύο παιδάκια στην γειτονιά μας στην Βοιωτία.

Όλα έγιναν το πρωινό της Δευτέρας 12 Οκτωβρίου 2020. Ένα σχολικό λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο του σε πόλη της Βοιωτίας.

Μέσα στο λεωφορείο ήταν ανήλικα παιδιά και πήγαιναν στο σχολείο τους. Ξαφνικά ένας άντρας που επέβαινε σε μηχανή και φορούσε κράνος, τους πλησίασε.

Με όση δύναμη είχε πέταξε μία πέτρα. Αποτέλεσμα είχε η πέτρα να σπάσει το πίσω τζάμι. Δυστυχώς από το γυαλιά τραυματίστηκαν δύο ανήλικα παιδιά.

Αμέσως μεταφέρθηκαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο και ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν σοβαρά. Μάλιστα αφού τους δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αποχώρησαν.

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης που πριν (3) ημέρες, σε περιοχή της Λιβαδειάς, με τη ρίψη πέτρας, τραυμάτισε δύο παιδιά που επέβαιναν σε σχολικό λεωφορείο.

Η ταυτοποίηση και ο εντοπισμός του δράστη, αποτέλεσε από την πρώτη στιγμή πρωταρχική προτεραιότητα της αστυνομίας και επετεύχθη μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων που συλλέχθηκαν με μεθοδικότητα.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, μετά από ενδελεχή έρευνα, ταυτοποιήθηκε ο δράστης, ο οποίος πριν τρεις (3) ημέρες, σε περιοχή της Λιβαδειάς, με τη ρίψη πέτρας, τραυμάτισε δύο παιδιά που επέβαιναν σε σχολικό λεωφορείο, ιδιωτικού παιδικού σταθμού.

Πρόκειται για έναν άντρα, ο οποίος εντοπίστηκε και προσήχθη χθες (14-10-2020) το βράδυ, ομολόγησε την πράξη του και σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο ανωτέρω, πρωινές ώρες της 12-10-2020, επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και φορώντας προστατευτικό κράνος, εκσφενδόνισε πέτρα στο οπίσθιο παρμπρίζ του εν κινήσει σχολικού λεωφορείου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά στο κεφάλι, δύο από τα παιδιά που επέβαιναν σε αυτό.