Δείτε τι έγινε σε ένα γήπεδο της Εύβοιας! Φωτογραφία

Πάθαμε πλάκα με αυτό που είδαμε στο γήπεδο στην Κύμη.

Η φωτογραφία που θα δείτε είναι από αγώνα ποδοσφαίρου εκείνη την εποχή. Μια εποχή που δεν υπήρχε η εμπορευματοποίηση του ποδοσφαίρου και οι παίκτες έπαιζαν με μεγάλο πάθος για να ικανοποιήσουν την εξέδρα.

Αυτό που θα δείτε παρακάτω είναι μια ιστορία που έκανε πολλούς να γελάσουν και να λένε την ιστορία από γενιά σε γενιά. Εκείνη την ημέρα έβρεχε πάρα πολύ. Δεν είχε αρκετούς φιλάθλους. Πολλοί δεν πήγαν στις κερκίδες αλλά κάθισαν στα αυτοκίνητα τους και παρακολουθούσαν το μεγάλο αυτό παιχνίδι.

Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι εκείνης της εποχής. Η Κύμη έπαιζε αντίπαλη με τον Ταμυναϊκό. Ο Ταμυναϊκός είναι ομάδα του Αλιβερίου.

Το Αλιβέρι είναι κωμόπολη του Νομού Ευβοίας και υπάγεται στο Δήμο Κύμης – Αλιβερίου, του οποίου αποτελεί έδρα. Έχει πληθυσμό 4.827 κατοίκους. Η Δημοτική Κοινότητα Αλιβερίου αποτελείται από τους οικισμούς Αλιβέρι, Ανθούπολη, Κατακαλός, Κάραβος, Λάτα και Μηλάκι και έχει συνολικό πληθυσμό 5.249 κατοίκους, σύμφωνα με την Απογραφή του 2011.

Ήταν 1981 σε ένα τοπικό ντέρμπι της Κύμης και είναι από το προσωπικό αρχείο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Τάσου Βέκιου. Η πολύ βροχή φαίνεται να κούρασε τον τερματοφύλακα που δεν άντεξε άλλο. Όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, κουράστηκε να είναι μούσκεμα και έκανε κάτι το ανεπανάληπτο που δεν το βλέπουμε συχνά στο ποδόσφαιρο. Έκανε το θεϊκό και άνοιξε την ομπρέλα.

Ο τερματοφύλακας δεν ήθελε να βραχεί όπως οι παίχτες και έβγαλε τα γάντια και πήρε την …ομπρέλα.

Το πόσο ήρθε το σκορ δεν ξέρουμε, το σίγουρο είναι ότι ο τερματοφύλακας δεν … βράχηκε! Το σκορ της αναμέτρησης ξεχάστηκε με το πέρασμα των χρόνων, όχι όμως και αυτή η εικόνα. Μάλιστα… για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι

Η πολύ βροχή φαίνεται να κούρασε τον τερματοφύλακα που δεν άντεξε άλλο και άνοιξε την ομπρέλα.

Τα νέα της Εύβοιας

Προκήρυξη 9κ 2021: Βγήκαν τα αποτελέσματα

Ετεροδημότες εκλογές: Ποια είναι η διαδικασία;

Τιμές ρεύματος Απριλίου 2023: Πόσο είναι η επιδότηση;

Χαλκίδα: Τι πρέπει να κάνουν όσοι έχουν οικόπεδο για να μην φάνε πρόστιμο;

Χαλκίδα: Αυτή την τσούχτρα δεν την έχετε ξαναδεί

Ψαχνά: Η πιο ψηλή ελληνική σημαία στην Εύβοια

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις