Χαλκίδα: 2 γυναίκες ξεψύχησαν την ώρα που περπατούσαν!

2 γυναίκες έχασαν την ζωή του μόλις σε μία εβδομάδα

Την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου βρέθηκε η σορός μιας ηλικιωμένης γυναίκας στις Αλυκές στην Δροσιά Χαλκίδας. Πρόκειται για γυναίκα ηλικιωμένη η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο νερό.

Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα ακόμα και το γεγονός την ώρα που περπατούσε να υπέστη κάποιο σοβαρό παθολογικό πρόβλημα. Λίγα μέτρα πιο μακρυά ήταν τα προσωπικά της αντικείμενα. Έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια και την προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια του Λιμεναρχείου Χαλκίδας.

Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου δυστυχώς είχαν χάσει την ζωή τους

Νεκρή στα βράχια

Λίγες μέρες νωρίτερα, πανικός επικράτησε στην Μέσα Παναγίτσα Χαλκίδας, απέναντι από το Κόκκινο σπίτι, όταν βρέθηκε άλλη μια γυναίκα νεκρή στα βράχια, κάτω από το θέατρο Κωτσόπουλου.

Ένας πολίτης που περνούσε από το σημείο, είδε το άψυχο σώμα και επικοινώνησε με το λιμεναρχείο Χαλκίδας. Εκεί κατάφεραν να ανασύρουν την άτυχη γυναίκα. Με φορείο κατάφεραν να ανεβάσουν το σώμα της άτυχης γυναίκας. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για γυναίκα αλλοδαπή που έμενε στη Χαλκίδα τα τελευταία χρόνια.

Και σε αυτή την περίπτωση αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια. Πιο πιθανό είναι το σενάριο η άτυχη γυναίκα να μην αισθάνθηκε καλά, να είχε ζάλη και να έπεσε στα βράχια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Οκτωβρίου 2022;

Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών voucher: Το λάθος που ακυρώνει την αίτηση

Βγήκαν τα αποτελέσματα για την προκήρυξη ΑΣΕΠ 8Κ 2021

Πότε ξεκινά η προκήρυξη νοσηλευτών 2022

Βόρεια Εύβοια: Δείτε τι απίστευτο είχε κρύψει στο αυτοκίνητο

Δείτε τι τρομακτικό εμφανίστηκε στη θάλασσα στη Χιλιαδού

Δείτε τι απίθανο έγινε σήμερα το πρωί σε χωριό της Εύβοιας

Ακολουθήστε το Evianews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις