Εύβοια: Δείτε συγκλονιστική εικόνα από μία γέννα! [Φωτογραφία]

Είναι η πιο μαγική στιγμή της φύσης και την βρήκαμε στο Αυλωνάρι στην Εύβοια. Ένα χαρούμενο χωριό με όμορφους ανθρώπους.

Είναι από τα πιο ωραία νέα της Νότιας Εύβοιας όπου πραγματικά υποκλινόμαστε στην μαγεία της ζωής. Μια φωτογραφία που κρύβει την απλότητα αλλά και την τρυφερότητα εκείνα τα χρόνια.

Οι φωτογραφίες είναι πολλά χρόνια πριν και είναι μία ιστορία της Εύβοιας. Πολλά ρεπορτάζ από το παρελθόν όπως όταν μεγάλο κήτος είχε έρθει στη Χαλκίδα, ή όταν είχε μαζευτεί αρκετός κόσμος στην παλιά γέφυρα, συμπληρώνουν το παζλ από τα παλαιά χρόνια στην Εύβοια.

Η εικόνα είναι πριν πολλά χρόνια και το καταλαβαίνουμε από το χρώμα της. Είναι ξεθωριασμένη και έλαβε χώρα σε μία στάνη. Είναι η στιγμή όπου γεννά μια αγελάδα. Ο ιδιοκτήτης της προσπαθεί να βγάλει το μοσχαράκι. Η αγωνία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του. Θα μας πείτε ότι αυτό δεν το βλέπετε μιας και έχει γυρίσει την πλάτη του. Και όμως βλέπουμε τον ιδρώτα και την κούραση να προσπαθεί να βοηθήσει να έρθει στο φως το μικρό μοσχαράκι. Ο καιρός στην Εύβοια ήταν Φθινοπωρινός αλλά παρόλα αυτά μπροστά στην αγωνία να πάνε όλα καλά, το θερμόμετρο φτάνει στο ζενίθ.

Γνωστά και άγνωστα πλάσματα που ομορφαίνουν τον πλανήτη, τρομάζουν αλλά και εκπλήσσουν όπως θα δείτε στο φωτογραφικό υλικό του avlonari such a lovely place και από το αρχείο του Κώστα Σταμούλη.