Αυτό δεν το έχετε ξαναδεί στην παλιά γέφυρα της Χαλκίδας! [Φωτογραφία]

Έτσι δεν έχουμε ξαναδεί τη Χαλκίδα μας. Μια φωτογραφία που μας άφησε άφωνους.

Από την στιγμή που ανέβηκαν οι φωτογραφίες στο διαδίκτυο πραγματικά είδαμε με τα ίδια μας τα μάτια πως ήταν κάποτε η παλιά γέφυρα της Χαλκίδας. Δεν θυμίζει με τίποτα αυτό που βλέπουμε σήμερα, με τα προστατευτικά κάγκελα και τον δρόμο όπου περνούν καθημερινά χιλιάδες αυτοκίνητα.

Είναι φωτογραφία που αναδημοσιεύτηκε στο facebook και ειναι γεμάτη από ευχάριστες αναμνήσεις. Την ίδια ώρα μας λύνει την απορία για το πως ήταν κάποτε η παλιά γέφυρα της Χαλκίδας.Πείτε το νοσταλγία, πειτε το αγάπη για το ρετρό. Κάποιοι το λένε ποιότητα ζωής. Αν σταθεί κανείς και δει με λεπτομέρεια την υπέροχη αυτή φωτογραφία, με την παλιά γέφυρα της Χαλκίδας, θα βρει μέσα της μια εποχή που μας προσπέρασε, και ήταν απίθανος ο τρόπος ζωής.

Η φωτογραφία αυτή δεν θυμίζει με τίποτα τη Χαλκίδα που έχουμε συνηθίσει. Την πόλη με τις καφετέριες και τον κόσμο να κάνει περατζάδα. Το μήκος της γέφυρας σε σύγκριση με την τωρινή κατάσταση, ήταν πιο μικρό. Επίσης υπήρχαν τα κάγκελα όπως και σήμερα για να περνάνε με ασφάλεια από εκείνο το σημείο οι πεζοί.

Αυτή η φωτογραφία είναι υπέροχη. Δείχνει τη Χαλκίδα χωριό. Δεν υπήρχε μποτιλιάρισμα και άγχος για το πως θα γίνει το παρκάρισμα με τα αυτοκίνητα μας.

Τότε που ο κόσμος δεν έμενε στα σπίτια που μοιάζουν σαν σπιρτόκουτα αλλά είχε την άπλα του. Το κάθε σπίτι είχε την δική του μεγάλη αυλή.

Τότε που δεν χανόσουν για αμέτρητες ώρες στο internet αλλά ήσουν έξω και κουβεντιαζες. Μια εποχή χωρίς άγχος, χωρίς στρες και φουλ από αγάπη.