Γέφυρα Βασιλικού: Δόθηκε κανονικά στην κυκλοφορία [Δείτε τι πρέπει να κάνετε]

Με ένα ρεύμα δίνεται στην κυκλοφορία η γέφυρα Βασιλικού

Δόθηκε σήμερα τα ξημερώματα Τρίτη 11 Αυγούστου 2020 η γέφυρα του Βασιλικού. Από τις 6 και μισή το πρωί, μπορούν τα οχήματα να περνούν από την γέφυρα προκειμένου να μεταβούν στην Νότια Εύβοια, ύστερα από την φονική πλημμύρα που έπληξε την Εύβοια και πιο συγκεκριμένα τον Δήμο Χαλκιδέων και τον Δήμο Μεσσαπίων.

Σήμερα, Τρίτη 11 Αυγούστου, στις 6:30 το πρωί, δόθηκε στην κυκλοφορία η γέφυρα του Βασιλικού. Τη σχετική ανακοίνωση έκανε ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του, η διέλευση των οχημάτων θα γίνεται αρχικά εκ περιτροπής από ένα ρεύμα και το συντομότερο δυνατό θα δοθούν και τα δύο ρεύματα στην κυκλοφορία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα πρέπει να εξοπλιστούν με υπομονή οι οδηγοί μιας και η κίνηση στο σημείο είναι μεγάλη και από τα δύο ρεύματα. Ο μέσος όρος αναμονής είναι στην μία ώρα. Ωστόσο υπάρχει και άλλη πρόσβαση. Για την αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας στη νότια Εύβοια, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ναύλωσε σήμερα, Τρίτη, πλοίο-φέριμποτ, το οποίο εκτελεί δωρεάν δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Ερέτρια-Ωρωπός.

Τα δρομολόγια έχουν ξεκινήσει από το πρωί και το τελευταίο αναχωρεί στις 3:40 το μεσημέρι. Πρόκειται για το πλοίο “Πρωτοπόρος Χ” και μόνο σε αυτό ισχύει ο δωρεάν ναύλος. Αυτό που κρατάμε είναι η υπόσχεση του πρωθυπουργού για την παράκαμψη της Χαλκίδας που είναι από τις άμεσες προτεραιότητες της κυβέρνησης.

Δείτε φωτογραφίες από την γέφυρα του Βασιλικού

Με ένα ρεύμα δίνεται στην κυκλοφορία η γέφυρα Βασιλικού