Δείτε τι συνέβη με ένα αυτοκίνητο στην παλιά γέφυρα της Χαλκίδας! [Φωτογραφία]

Στην φωτογραφία βλέπουμε ένα αυτοκίνητο στην παλιά γέφυρα της Χαλκίδας να πετάει.

Αν θα παρατηρήσετε καλά θα δείτε ότι η μάσκα του οχήματος, γλύφει το έδαφος. Από την κίνηση αυτή καταλαβαίνουμε ότι έχει κάνει βουτιά.

Και όμως τέτοια πράγματα είναι extreme και δεν γίνονται στη Χαλκίδα, λένε πολλοί. Βεβαίως και γίνονται θα σας απαντήσουμε εμείς. Όταν πρόκειται για ταινία, όλα γίνονται…

Η Χαλκίδα κέρδισε για άλλη μια φορά την αγάπη πολλών ηθοποιών αλλά και παραγωγών του θεάματος.

Θυμάστε την Ιταλοαμερικάνικη ταινία Death On the Run του 1967; Αν ναι, το ήξερες ότι σκηνές είχαν γυριστεί στην Χαλκίδα.

Η Χαλκίδα, με τα δύο λιμάνια στον Εύριπο, υπήρξε μία από τις πιο δραστήριες πόλεις της αρχαίας Ελλάδας. Δημιούργησε αποικίες από τη Θράκη ως την Ιταλία και τη Σικελία.

Η επίκαιρη γεωγραφική και στρατηγική της θέση συχνά την ανάγκασε να υπαχθεί στις κατακτητικές βλέψεις διαφόρων δυνάμεων κατά την ιστορική της διαδρομή, αλλά και να αποτελέσει αναπόσπαστο τμήμα των αυτοκρατοριών τόσο της αρχαιότητας, όσο και του Μεσαίωνα.

Τα χρόνια πέρασαν αλλά η Χαλκίδα ακόμα πιο πολύ γοητεύει. Είναι μία κούκλα της Εύβοιας.

Θυμάστε την Ιταλοαμερικάνικη ταινία Death On the Run του 1967; Αν ναι, το ξέρατε ότι σκηνές είχαν γυριστεί στη Χαλκίδα;

Η σκηνή που είναι γυρισμένη στη Χαλκίδα αφορά μία εντυπωσιακή καταδίωξη αυτοκινήτων με κατάληξη ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό άλμα του αυτοκινήτου του πρωταγωνιστή πάνω από το στενό του Ευρίπου με την γέφυρα να ανοίγει εκείνη την στιγμή και μία βουτιά στα παγωμένα νερά του Ευβοϊκού για το αυτοκίνητο που κάνει την καταδίωξη.

Μία απίστευτη φωτογραφία με ένα αυτοκίνητο στην παλιά γέφυρα της Χαλκίδας. Παρόλη την παλιά χρονολογία της ταινίας, βλέπουμε ότι δεν υστερούσε ούτε σε εφέ αλλά και σε σενάριο.

Αυτό λοιπόν συνέβη σε ένα αυτοκίνητο στην παλιά γέφυρα της Χαλκίδας. Μία κίνηση που έκανε για άλλη μια φορά διάσημη την Ευβοϊκή πρωτεύουσα.