Γ’ Λυκείου: Μείωση ύλης και επιστροφή στα θρανία

Με το βλέμμα στραμμένο στη Γ’ Λυκείου είναι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, μέχρι τα παιδιά να φτάσουν στις πανελλαδικές εξετάσεις χωρίς περαιτέρω μεγάλα προβλήματα.

Όπως τόνισε στο ethnos.gr η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως θα δώσουν ιδιαίτερο βάρος στη συγκεκριμένη τάξη, τόσο όσον αφορά στη μείωση της ύλης των πανελλαδικών εξετάσεων, όσο και στην έναρξη της δια ζώσης εκπαίδευσης, ενώ ταυτόχρονα θα ανακοινωθούν και οι αλλαγές οι οποίες θα ισχύσουν για την εισαγωγή στα ΑΕΙ.

Η υπουργός υπογράμμισε ότι συζητήθηκε στην αρμόδια επιτροπή το ενδεχόμενο να επανέλθουν στις τάξεις, κατά προτεραιότητα τα παιδιά της Γ’ Λυκείου, αλλά όπως δήλωσε την τελική απόφαση θα την πάρουν οι επιστήμονες.

Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε χτες, ότι για τα Γυμνάσια και τα Λύκεια η δια ζώσης επαναλειτουργία τους θα εξεταστεί το επόμενο διάστημα, και δεν αποκλείεται οι μαθητές της Γ’ Λυκείου να επιστρέψουν στα σχολεία μετά το τέλος της επόμενης εβδομάδας (δηλαδή στις 18 Ιανουαρίου) και στη συνέχεια όλες οι υπόλοιπες τάξεις των Λυκείων και των Γυμνασίων.

Τα νέα της Εύβοιας

https://newse.gr/kleista-scholeia-avrio-deftera-poia-einai/

Κλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα: Ποια είναι;

Αλυσίδες χιονιού: Πότε υπάρχει πρόστιμο;

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Πέφτει χιόνι στην Εύβοια – Που χιονίζει;

Δείτε τι απίστευτο χιόνι είχε πέσει πριν λίγα χρόνια στην Στενή!

Κακοκαιρία Βαρβάρα: Το τρομακτικό σημάδι στον ουρανό της Χαλκίδας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι θα γίνει στο The Voice of Greece;

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις