Εύβοια: Δείτε τι εμφανίστηκε στο φλυτζάνι μιας γυναίκας! [Φωτογραφία]

Δεν πίστευε με αυτό που σχηματίστηκε μέσα στο φλυτζάνι της καθώς έπινε τον καφέ της στη Χαλκίδα!

Όταν είδε την παρακάτω εικόνα να έχει σχηματιστεί στον απογευματινό της καφέ, νόμιζε ότι κάποιος της έκανε τρελή πλάκα.

Νόμιζε ότι της έκαναν πλάκα αλλά ποιος όμως θα μπορούσε να της κάνει αστεία; Το σύμπαν;

Πριν σας δείξουμε την φωτογραφία, θα πρέπει να σας πούμε ότι οι ερευνητές έχουν ανακαλύψει ότι ο ελληνικός καφές μπορεί να βοηθήσει στην μακροζωία.

Καμιά φορά πίνατε τον καφέ σας και μέσα σας είχατε πολλές ερωτήσεις όπως: “Κάνει καλό ο καφές;” Τελικά δεν θα πρέπει να ρωτάμε τον ευατό μας άλλο πια μιας και υπάρχει πληθώρα πλεονεκτημάτων για την υγεία.

Για αυτό λοιπόν όταν έχουμε καλοκαίρι, καλό είναι να καθόμαστε σε μία απέραντη εξωτική παραλία της Εύβοιας και να απολαμβάνουμε άφοβα το καφεδάκι μας.

Οι επιστήμονες, προέβησαν στην ανακάλυψη αυτή ψάχνωντας να βρουν το μυστικό όπου οι κάτοικοι στην Ικαρία ζουν περισσότερα χρόνια.

Μετά από τον έλεγχο άλλων παραγόντων, οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι ένα πράγμα που διαφοροποιεί τους κατοίκους εκεί είναι η συνήθεια τους να πίνουν καθημερινά μόνο ελληνικό καφέ. Το 87% των συμμετεχόντων στη μελέτη – έπιναν καθημερινά ελληνικό καφέ και μάλιστα κατανάλωναν 3-4 φλιτζάνια κάθε ημέρα.

Στην παραπάνω φωτογραφία δεν πίστευε με την καρδιά που είδε στον καφέ της. Ένας… διαφορετικός καφές με πολύ αγάπη. Όταν αντίκρισε την καρδιά που είχε σχηματιστεί στον καφέ σκέφτηκε πως επρόκειτο για αστείο αλλά όταν το παρατήρησε καλύτερα διαπίστωσε πως κάθε άλλο παρά αστείο ήταν.​

Πάντως η Χαλκιδέα είναι το μόνο σίγουρο ότι απόλαυσε τον καφέ της μιας και ήταν και και πολύ μερακλίδικος.