Εύβοια: Επιχείρηση κλείνει προληπτικά ένα τμήμα της εξαιτίας του κορονοϊού

Κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε σε γνωστό ζαχαροπλαστείο στην Εύβοια, σύμφωνα με ανακοίνωση του ιδιοκτήτη του ζαχαροπλαστείου στη σελίδα της επιχείρησης στο facebook

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει με αίσθημα ευθύνης και του αξίζουν συγχαρητήρια:

Καλησπέρα σας! Για τη σωστή πληροφόρησή σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ένας από τους εργαζόμενους στην τοποθεσία του εργαστηρίου μας (18ο χλμ Χαλκίδας Αιδηψού), αφού υπεβλήθη σε rapid test και στη συνέχεια σε μοριακό test, μας ενημέρωσε τηλεφωνικά στις 7/1/2021 , καθώς βρισκόταν σε άδεια από την Τετάρτη 30/12/2020 (8 ημέρες), ότι είναι θετικός στη νόσο COVID-19.
Κατόπιν αυτού, σε ελέγχους που έγιναν στους υπόλοιπους εργαζομένους δεν βρέθηκε κανένα θετικό κρούσμα. Ωστόσο, η επιχείρηση προχώρησε προληπτικά σε αναστολή λειτουργίας του τμήματος που δούλευε ο εργαζόμενος μέχρι την Τετάρτη 13/1/2021 και σε απολύμανση όλων των χώρων εργασίας.
Συνεχίζουμε να τηρούμε με ευλάβεια τα πρωτόκολλα προστασίας και ασφάλειας, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ με τον οποίο είχαμε και σχετική επικοινωνία.
Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι από την αρχή της πανδημίας λειτουργούμε σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και με απόλυτο σεβασμό στην υγεία των εργαζομένων και των πελατών μας! και θα συνεχίζουμε να λειτουργούμε κανονικά και στο εργαστήριο και στο κατάστημα λιανικής μας χωρίς ΚΑΜΙΑ διακοπή, καθώς όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφάλεια όλων έχουν παρθεί άμεσα!
Ευχόμαστε στον εργαζόμενο μας καλή ανάρρωση και σας ευχαριστούμε όλους για την εμπιστοσύνη σας! 😄
Χαρούμενη, Δημιουργική & σύντομα Ελεύθερη από τον ιό Χρονιά!
Με εκτίμηση,
ΧΡΥΣΑΦΟΠΟΥΛΟΣ Ι & ΣΙΑ ΟΕ

Καλησπέρα σας! Για τη σωστή πληροφόρησή σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ένας από τους εργαζόμενους στην τοποθεσία…

Δημοσιεύτηκε από Ζαχαροπλαστείο Flamingo στις Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2021

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Σάστισε με αυτό που βρήκε στο χωράφι!

Εύβοια: Αυτό το παράθυρο έχει προβληματίσει αρκετούς

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.