Εύβοια: Δείτε τι φύτρωσε σε ένα χωράφι και τον παραξένεψε! [Φωτογραφία]

Λίγο η βροχή, λίγο το χώμα έφεραν το αποτέλεσμα που θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία. Είναι κάποιες φορές που απορείς με τα θαύματα της φύσης. 

Σε κάποιους μπορεί να μην λέει τίποτα, άλλοι βέβαια βλέποντας αυτή την λεπτομέρεια, είμαστε σίγουροι ότι θα κολλήσουν.

Είναι μια ιστορία που μας είπε ένας φίλος αναγνώστης. Σαν χόμπι, έχει μετά την δουλειά να πηγαίνει και να ασχολείται στο χωράφι του.

Με ηρεμεί και με κάνει να ξεχνώ το άγχος της δουλειάς. Όταν είσαι στην φύση, κάνεις πράγματα με ήρεμες κινήσεις και χωρίς να σε βιάζει κάποιος. Εκεί είσαι παρέα με την φύση και τίποτα άλλο.” μας είπε και δεν είχαμε θέμα να διαφωνήσουμε μαζί του.

Αυτό το οποίο είναι αξιοσημείωτο, είναι το περιστατικό που συνέβη στο χωράφι του όταν ξέχασε ένα ζευγάρι παπούτσια.

Ήταν τα παπούτσια της δουλειάς του και τα άφησε στο κτήμα μιας και λόγω της λάσπης έπρεπε να φορέσει γαλότσες.

Έτσι και έγινε. Μόνο που όταν βράδιασε, πάνω στον πανικό του να φύγει και να πάει στο σπίτι του, ξέχασε τα παπούτσια της δουλειάς εκεί.

Εκείνο το βράδυ έβρεχε πολύ και ακατάπαυστα. Την επομένη λόγο των υπερωριών δεν κατόρθωσε να κάνει το χόμπι του.

Έχει χάλια καιρό, σκέφτηκα, δεν προλαβαίνω να πάω στο χωράφι μου” είπε και το άφησε. Την επομένη που είχε βγει ήλιος, αποφάσισε να πάει στην αγαπημένη του ασχολία.

Έτσι και έκανε. Πήγε εκεί και έμεινε με τον στόμα ανοιχτό με αυτό που αντίκρισε στα παπούτσια του. Πραγματικά τα παπούτσια του, είχαν βγάλει από μέσα πρασινάδες.

παπούτσια
Την επομένη που είχε βγει ήλιος, αποφάσισε να πάει στην στο χωράφι του. Έτσι και έκανε. Πήγε εκεί και έμεινε με τον στόμα ανοιχτό με αυτό που αντίκρισε…

Αν δεν μας έδειχνε την φωτογραφία, ούτε και εμείς θα τον πιστεύαμε. Εσείς;