Μια εξωτική παραλία λίγο έξω από τη Χαλκίδα – Την είδαμε και σαστίσαμε!

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και για αυτή την παραλία που θα σας δείξουμε. Μία φωτογραφία είναι αρκετή για να μείνουμε με τον στόμα ανοιχτό.

Οι Ευβοιώτες σίγουρα ξέρουν καλά περί τίνος πρόκειται μιας και μία φορά τουλάχιστον έχουν καταφέρει να την επισκεφθούν αυτή την εξωτική παραλία που είναι κρυμμένη μέσα στο πράσινο. Τα χρώματα που είδαμε στην παρακάτω εικόνα είναι το πράσινο και το γαλάζιο. Μία απίθανη ομορφιά που αν συνδυαστεί δίνει ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα.

Όσοι δεν έχετε πάει ποτέ σε αυτή την κρυμμένη παραλία της Εύβοιας, πάρτε χαρτί και μολύβι και καταγράψτε τους λόγους που πρέπει να πας να την ζήσεις από κοντά. Δεν είναι μία παραλία κοινή αλλά ένα μέρος όπου σταματούν τα ρολόγια και γίνεσαι άλλος άνθρωπος.

Πρόκειται πράγματι για την πιο εντυπωσιακή, άγριας ομορφιάς και «αυθεντική» παραλία του Αιγαίου.

Μία παραλία αγαπημένη στην Βόρεια Εύβοια. Η παραλία Σαρακήνικο είναι μια μικρή μοναχική παραλία δίπλα στην μεγάλη γνωστή παραλία της Αγίας Άννας. Πρόκειται για μια ήσυχη παραλία με κόλπο που την προστατεύει με απότομα βράχια. Την επισκέπτονται κυρίως όσοι ψάχνουν κάτι πιο ήσυχο για το καλοκαιρινό τους μπάνιο , οι ερωτευμένοι, και οι ρομαντικοί.

Η Παραλία Σαρακήνικο είναι μια μαγευτική παραλία στην Κεντρική Εύβοια λίγο μετά από την παραλία της Βλαχιάς.

Για να πας εκεί θα πρέπει να ακολουθήσεις τον δρόμο για Βόρεια Εύβοια. Περνώντας από Χαλκίδα ακολουθείς την διαδρομή για το Προκόπι. Πριν φτάσεις εκεί θα δεις μια ταμπέλα που γράφει Πήλι, Βλαχιά και Σαρακήνικο.

Δεν είναι πολύ μακρυά και είμαστε σίγουροι ότι η διαδρομή θα σε αποζημιώσει. Στην ακτή και στο βυθό υπάρχουν μαύρα βότσαλα και χοντρή μαύρη άμμος ιδιαίτερα προς το τέλος της παραλίας.

Τα βράχια προσθέτουν μια ανεπανάληπτη ομορφιά. Τα νερά δεν είναι ρηχά. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή μιας και μετά από δύο βήματα βαθαίνει. Είναι μία ακτή που βρέχεται από το αιγαίο.

παραλία Σαρακήνικο (πηγή: adventure evia/facebook)
παραλία Σαρακήνικο (πηγή: adventure evia/facebook)

Τα νέα της Εύβοιας

Πότε κλείνουν τα σχολεία για καλοκαίρι;

Πως μεταφέρω τα εκλογικά μου δικαιώματα

ΟΠΕΚΕΠΕ συνδεδεμένη 2023: Πότε θα πληρωθεί;

Χαλκίδα: Η απίστευτη πατέντα σε παράθυρο για να μην κρυώνουν

Βόρεια Εύβοια: Ο υδροστρόβιλος τους άφησε άφωνους

Χαλκίδα: Βγήκαν από τις βάρκες τους και είδαν μια αλεπού να τους παρακολουθεί

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις