Εύβοια: Το Αλιβέρι πενθεί τον θάνατο 44χρονου οικογενειάρχη

ευβοια, καραβοσ, αλιβερι, πενθοσ

Οι δυσάρεστες ειδήσεις δεν σταματούν στην Εύβοια. Άλλο ένα λυπηρό μαντάτο έρχεται αυτή την φορά από την περιοχή του Αλιβερίου.

Πιο συγκεκριμένα θρήνος επικρατεί στον Κάραβο Αλιβερίου. Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία από την είδηση του θανάτου ενός νέου ανθρώπου.

Πρόκειται για 44χρονο οικογενειάρχη από τον Κάραβο που άφησε χθες Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023 την τελευταία πνοή μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η κακή είδηση του θανάτου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του, τους κατοίκους και τα δύο του παιδιά.

Ο εκλιπών ήταν ιδιωτικός υπάλληλος ενώ και είχε μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό. Την αγάπη αυτή την είχε δείξει ενεργά μιας και ήταν αντιπρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου ΑΙΑΣ Αλιβερίου BC.

ευβοια, καραβοσ, αλιβερι, πενθοσ

Με το που έγινε γνωστό το κακό μαντάτο στο Αλιβέρι, το αθλητικό σωματείο Αίας Αλιβερίου έβαλε το σήμα πένθους στο λογότυπο του.

Λίγα λεπτά αργότερα, εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του άτυχου άντρα.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:
Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε τον Νίκο. Η οικογένεια του Α.Σ ΑΙΑΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ είναι από σήμερα φτωχότερη αφού ο εν’ ενεργεία αντιπρόεδρος μας , Νικόλαος Τουρτούλας δεν είναι πια μαζί μας.

Ο Νίκος, ήταν παρών από την πρώτη ημέρα δημιουργίας της ομάδας μας το 2014, και εργάστηκε σκληρά για την υλοποίηση των στόχων μας, όπως και όποτε του ζητήθηκε κι αυτό γιατί αγαπούσε το μπάσκετ, αγαπούσε τον υγιή αθλητισμό.

Θα θυμόμαστε πάντα τον Νίκο ως έναν ακούραστο εργάτη, έναν αφοσιωμένο εθελοντή και έναν πραγματικό φίλο.

ευβοια, καραβοσ, αλιβερι, πενθοσ

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στον Κάραβο Αλιβερίου στις 15:00 το μεσημέρι.