Εξαρθρώθηκε επικίνδυνη συμμορία-φαντομάς που ρήμαζε τη Χαλκίδα

Χρυσάφι, όπλα και… ανήλικοι στη «μαφία» των κλοπών

Θρίλερ με συμμορία που “χτυπούσε” αδίστακτα σπίτια και επιχειρήσεις στη Χαλκίδα.

Τέσσερα άτομα, ανάμεσά τους και ανήλικοι, συνελήφθησαν έπειτα από πολύμηνη αστυνομική έρευνα που αποκάλυψε τη δράση εγκληματικής ομάδας που είχε ρημάξει την ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας και της Δυτικής Αττικής.

Οι συλλήψεις έγιναν με κινηματογραφική αστυνομική επιχείρηση σε Πειραιά και Δυτική Αττική, ενώ αποκαλύφθηκε ότι η συμμορία είχε διαπράξει 13 κλοπές και 1 απόπειρα κλοπής μέσα σε μόλις πέντε μήνες!

Τι βρέθηκε:

Περίστροφο με φυσίγγια, χρυσαφικά, ρολόγια, μετρητά, «επιχειρησιακά» οχήματα και… ρούχα που φορούσαν στις «δουλειές» τους!

Η λεία τους ξεπερνά τις 145.000 ευρώ, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Advertisement

Το σοκ

Μέλη της σπείρας ήταν ανήλικοι, ενώ ένας από αυτούς κρατείται ήδη σε φυλακή για παρόμοιες πράξεις! Η έδρα τους; Η Αττική, απ’ όπου ξεκινούσαν τις «εξορμήσεις» προς τη Χαλκίδα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ τους περιμένει προσωρινή κράτηση και βαριές κατηγορίες.

Πατήστε στον player για να ακούσετε ζωντανά τον Γιώργο Κουτελίνη στον Πτήση 103,2 fm


Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη