Εύβοια: Συγκρούστηκαν πλοία στον Κάβο Ντόρο

Το περιστατικό έγινε πρωινές ώρες στην θαλάσσια περιοχή του Στενού Καφηρέα στην Κάρυστο

Σύμφωνα με το λιμενικό, ελαφρά σύγκρουση είχαμε μεταξύ ενός επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου με το φορτηγό πλοίο σημαίας Παναμά.

Συγκρούστηκαν πλοία στον Κάβο Ντόρο
Συγκρούστηκαν πλοία στον Κάβο Ντόρο

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός ούτε εισροή υδάτων από την σύγκρουση των δύο πλοίων. Τα αίτια του συμβάντος παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστα.

Advertisement

Σύμφωνα με το λιμενικό, το επιβατηγό πλοίο είχε αποπλεύσει από το λιμάνι Πειραιά με 4 επιβάτες, 9 Ι.Χ. οχήματα, 21 Φορτηγά οχήματα, 3 δίκυκλα και 21 άτομα πλήρωμα με προορισμό τη Χίο, ενώ το φορτηγό πλοίο είχε αποπλεύσει από το λιμάνι Algeciras Ισπανίας με προορισμό το λιμάνι Nemrut Τουρκίας με 21 άτομα πλήρωμα.

Τα δύο πλοία κατευθύνθηκαν βρίσκονται στον όρμο Καρύστου όπου αγκυροβόλησαν με ασφάλεια προκειμένου επιθεωρηθούν.

Εύβοια ειδήσεις σήμερα

Εύβοια: Το παράξενο θέαμα στην αμμουδιά

Εύβοια: Τρόμαξαν με την σφαίρα γίγαντα στον ουρανό

Η πιο απόκρυφη παραλία στην Εύβοια


Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.