Εύβοια: Οι πιο τρομακτικές ληστείες σε σούπερ μάρκετ

Εύβοια

Υπάρχουν φορές που έχουν γίνει τρομακτικές ληστείες σε σούπερ μάρκετ στην Εύβοια.

Ληστείες σε σούπερ μάρκετ όπου οι δράστες έχουν πάει με όπλα. Δύσκολες ώρες έζησαν σε σούπερ μάρκετ της Χαλκίδας το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου το 2024.

Ήταν 7 το απόγευμα όταν έξω από το κατάστημα στάθμευσε μια μηχανή. Χωρίς να χαθεί χρόνος έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιο τους.

Ο ένας από τους δύο μπήκε μέσα στο σούπερ μάρκετ με ένα όπλο στα χέρια και σκόρπισε τρόμο.

Φορούσε κουκούλα και δεν τον πτόησε το γεγονός ότι εκείνη την ώρα υπήρχε κόσμος που έκανε τα ψώνια του για το Πασχαλινό τραπέζι.

Δεν τους ένοιαξε ούτε το γεγονός ότι έκαναν την ληστεία, δίπλα σε πολυσύχναστο δρόμο που εκείνη την ώρα είχε αυξημένη κίνηση. Και έτσι με το όπλο στα χέρια μπήκε στην επιχείρηση και πλησίασε τους υπαλλήλους ζητώντας τους τις εισπράξεις της ημέρας.

Πήρε άγνωστο χρηματικό ποσό και επιβιβάστηκε στην μοτοσυκλέτα που τον περίμενε ο συνεργός του.

Εισβολή σε 2 σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Βασιλικού

Ήταν Φεβρουάριος του 2018 όταν έκαναν εισβολή σε σούπερ μάρκετ στο Βασιλικό. Μπούκαραν με όπλα στο χέρι και απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ήταν Σεπτέμβριος του 2025 όταν έκαναν κινηματογραφική ληστεία στις 8 το πρωί στην ίδια περιοχή. Τρία άτομα με κουκούλες και όπλα επιτέθηκαν στη χρηματοαποστολή της εταιρείας και αφαίρεσαν γύρω στις 70.000 ευρώ.

Οι δράστες διέφυγαν στη συνέχεια με αυτοκίνητο φορτηγάκι, τύπου βαν το οποίο λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε καμένο στα Φύλλα. Έβαλαν μόνοι τους τη φωτιά για να σβήσουν τα ίχνη τους και επιβιβάστηκαν σε άλλο όχημα.

Θρασύτατη ληστείες στη Χαλκίδα

Θρασύτατη ληστεία σημειώθηκε το βράδυ λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2013 σε σούπερ-μάρκετ στη Χαλκίδα.

Η ώρα ήταν 9 παρά πέντε το βράδυ όταν δύο δράστες, οι οποίοι φορούσαν μπλούζες τύπου φούτερ με κουκούλες, μπούκαραν στο κατάστημα λίγο πριν κλείσει, κρατώντας πιστόλια στα χέρια.

Με την απειλή των όπλων ακινητοποίησαν δύο γυναίκες υπαλλήλους και άρπαξαν από τις ταμειακές μηχανές τις εισπράξεις της ημέρας. Επιπλέον οι ληστές άρπαξαν και τις τσάντες των δύο υπαλλήλων, οι οποίες περιείχαν προσωπικά τους έγγραφα και αντικείμενα.

Θρασύτατη ληστεία 2 χρόνια νωρίτερα σε σούπερ-μάρκετ πάλι στη Χαλκίδα. Ήταν 8 το βράδυ όταν άγνωστος άντρας εισέβαλε στο κατάστημα μ’ ένα κουζινομάχαιρο. Με την απειλή του μαχαιριού ακινητοποίησε δύο υπαλλήλους κι αφαίρεσε 1.500 ευρώ από τα ταμεία.

Ληστεία στην Ιστιαία

Οι δύο αλλοδαποί δράστες, μπήκαν σε σούπερ μάρκετ λίγα λεπτά μετά τις 3 το μεσημέρι στην Ιστιαία το 2011. Αρχικά προσποιήθηκαν τους πελάτες, στη συνέχεια όμως μπήκαν στο γραφείο του διευθυντή φορώντας κουκούλες.

Εκεί βρήκαν τον υπεύθυνο του καταστήματος και μία υπάλληλο του σούπερ μάρκετ, τους οποίους εξανάγκασαν με την απειλή όπλων να τους παραδώσουν τα χρήματα που περιείχε το χρηματοκιβώτιο.

Οι δράστες πήραν τελικά 40.000 ευρώ και διέφυγαν πεζοί.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Ένα τεράστιο πλάσμα προχωρούσε στο δρόμο!

Χαλκίδα: Μέσα στα σκουπίδια ήταν ένας θησαυρός!

Εύβοια: Προσοχή υπάρχει δηλητήριο και είναι πολύ επικίνδυνο! [Φωτογραφία]

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ.

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.