Εύβοια: Έκλεισε δρόμος, έγινε τροχαίο – Νωρίτερα είχαν πέσει λάδια

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add evianews.com on Google

Έκλεισε δρόμος στην Νότια Εύβοια γιατί υπάρχει φόβος να μην γίνει και άλλο τροχαίο ατύχημα.

Διακοπή κυκλοφορίας υπάρχει αυτή την ώρα μέχρι νεοτέρας από το χωριό Άγιο Λουκά προς Τραχήλι μέσω της νέας γέφυρας στους Παραμερίτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει χυθεί λάδι στον δρόμο με αποτέλεσμα να είναι επικίνδυνη η οδήγηση στην περιοχή.

Μάλιστα εκείνη τη στιγμή δύο αυτοκίνητα που περνούσαν από τον σημείο βγήκαν εκτός δρόμου χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός.

Στο σημείο βρίσκονται μηχανήματα του Δήμου και ρίχνουν πριονίδι στο οδόστρωμα ενώ η κυκλοφορία στο δρόμο θα αποκατασταθεί αύριο.

Η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται μόνο μέσα από το χωριό Παραμερίτες προς Τραχήλι.


Περισσότερα νέα από την Εύβοια

Θρίλερ για 44χρονο παλικάρι που βρέθηκε νεκρό στην Εύβοια

Εύβοια: Ένας τραυματίας ύστερα από τροχαίο

Άγρια νύχτα με πέτρες στην Κύμη

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.