Εύβοια: Φτιάχνουν τον δρόμο για την παραλία με το σχήμα καρδιάς

Ετοιμάζουν τον δρόμο για μια παραλία στην Εύβοια που έχει σχήμα καρδιάς

Εύβοια, δρόμο, παραλία, σχήμα καρδιάς
Εύβοια

Φτιάχνουν τον δρόμο για μια παραλία στην Εύβοια με το σχήμα καρδιάς.

Πρόκειται για μια καυτή αμμουδιά σε αυτή την παραλία στην Εύβοια, όπου τα καταγάλανα δροσερά νερά με θέα το Αιγαίο είναι ο πρωταγωνιστής της παρακάτω φωτογραφίας, που θα κάνει την ζέστη να κυλήσει λίγο πιο ομαλά.

Αυτή η παραλία είναι τόσο εξωπραγματική που σε κάνει να θες να κλείσεις τα μάτια σου και να φανταστείς τον εαυτό σου με το μαγιό να κολυμπάει σε αυτά τα νερά.

Μια εντυπωσιακή παραλία με σμαραγδένια νερά, αλλά και γενναιόδωρη φύση είναι μερικά από τα συστατικά που συνθέτουν το μοναδικό σκηνικό στην Νότια Εύβοια.

Ιδανικός προορισμός ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες της η παραλία που θα δείτε.

Φτιάχνουν τον δρόμο για μια παραλία στην Εύβοια που έχει σχήμα καρδιάς και εκεί θα δείτε το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα που θα δείτε ποτέ στη ζωή σας, σε μια ήσυχη παραλία την οποία θα… ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά.

Ο έρωτας σε όλο του το μεγαλείο σε αυτή την υπέροχη παραλία που εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους που αχόρταγα κολυμπούν στα νερά της και θαυμάζουν το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα που θα δεις στη ζωή σου.

Οι ομορφιές της Νότιας Εύβοιας μας είναι τόσες πολλές και κάθε τι που βλέπουμε μας εντυπωσιάζει.

Αρκεί να υπάρχει διάθεση για εξορμήσεις που θα γεμίσουν τα μάτια και το μέσα μας με πανέμορφες, φυσικές εικόνες.

Εύβοια, δρόμο, παραλία, σχήμα καρδιάς
Η παραλία της Εύβοιας με το σχήμα καρδιάς (πηγή: Αντώνιος Λάμπρου)

Η παραλία, είναι γνωστή ως Χερόμυλος, και εάν την κοιτάξεις, σου φέρνει στο μυαλό το σχήμα καρδιάς!

Το μόνο σίγουρο είναι βέβαια πως ακριβώς μπροστά σου θα δεις ένα από τα πιο αξεπέραστα ηλιοβασιλέματα με τα εξαιρετικά φυσικά χρώματα πριν… βουτήξει ο ήλιος στα υπέροχα νερά.

Σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα και σας προτείνουμε να οργανώσετε εξόρμηση το συντομότερο. Παραλία που πρέπει να επισκεφτείς οπωσδήποτε αρκεί να μην έχει βόρειους άνεμους γιατί το πιάνει εύκολα. Όταν έχει βοριάδες, έχει αρκετό κύμα και δεν ευχαριστιέσαι και πολύ το μπάνιο σου.

Σίγουρα θα ανταμειφτείς και θα την αγαπήσεις όταν θα φτάσεις εκεί. Έχει υπέροχο λευκό μικρό βότσαλο και πεντακάθαρα βαθιά νερά που δεν θα θες να βγεις αυτά. Την προτιμούν και ελεύθεροι κατασκηνωτές.

Φτιάχνουν τον δρόμο για την παραλία με το σχήμα καρδιάς στην Εύβοια

Φτιάχνουν τον δρόμο για την παραλία Χερόμυλος στην Εύβοια. Θα γίνει ασφαλτόστρωση του δρόμου Κλιμάκι – Χερόμυλος.

Ο συνολικός προϋπολογισμός για την εκτέλεση του έργου ανέρχεται στο ποσό των 500.000 ευρώ και θα καλυφθεί από τις πιστώσεις του Τεχνικού Προγράμματος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, η οποία ανέλαβε και τη δημοπράτησή του.

Εύβοια, δρόμο, παραλία, σχήμα καρδιάς
Φτιάχνουν τον δρόμο για την παραλία με το σχήμα καρδιάς στην Εύβοια

Σκοπός του έργου είναι η εκτέλεση εργασιών επί της δημοτικής οδού Κλιμάκι – Χερόμυλος, εντός της Τοπικής Κοινότητας Πετριών του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου.

Ειδικότερα, προβλέπεται η εκτέλεση εργασιών:

– Βελτίωσης του δρόμου (εκσκαφές, οδοστρωσίες).

– Κατασκευής τάφρου και δικτύου από για την απορροή όμβριων υδάτων.

– Εγκατάστασης ασφαλτικού τάπητα.

– Διαγράμμισης και τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας, πινακίδων οδικής σήμανσης κλπ.

Το πιο κοντινό χωριό είναι οι Άγιοι Απόστολοι σε περίπου 4 χιλιόμετρα. Για να πας στην παραλία περνάς από κει. Εκεί θα βρείτε πλήθος από μαγαζιά και για να φάτε και για καφέ.