Εύβοια: Απίστευτο τροχαίο το βράδυ στην Κάρυστο

Τροχαίο Εύβοια

Απίστευτο τροχαίο είχαμε στην Κάρυστο με έναν οδηγό να τραυματίζεται. Στο σημείο βρέθηκε πυροσβεστική και ασθενοφόρο για να τον παραλάβει.

Όλα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου 2024 στην περιοχή της Καρύστου. Κάτω από άγνωστες συνθήκες ένα αυτοκίνητο έφυγε από τον δρόμο.

Το ευτύχημα είναι ότι δίπλα στον δρόμο δεν υπήρχε γκρεμός και έτσι ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του και δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

ADVERTISING

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε το αυτοκίνητο που έχει φύγει από τον δρόμο. Έχει εκτραπεί πλάγια με την θέση του συνοδηγού να είναι στο έδαφος.

Ο οδηγός είναι εγκλωβισμένος στο όχημα και δεν μπορεί να βγει μιας και μπορεί να τραυματιστεί ακόμα περισσότερο.

Περαστικοί μόλις είδαν το περιστατικό κάλεσαν την πυροσβεστική και το ασθενοφόρο. Μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκαν στο σημείο για να βγάλουν τον οδηγό από την θέση του και να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες.

Εύβοια, απίστευτο τροχαίο, Κάρυστο
Το αυτοκίνητο λίγα λεπτά μετά το συμβάν.

Το πυροσβεστικό όχημα δεν άργησε να έρθει. Χωρίς να χάσουν πολύτιμα λεπτά, οι πυροσβέστες έχουν πλησιάσει το αυτοκίνητο που έχει αναποδογυρίσει.

ADVERTISING

Με φακούς στα χέρια, ρίχνουν φως στο σημείο και εντοπίζουν τον οδηγό που είναι εγκλωβισμένος.

Με γρήγορες κινήσεις καταφέρνουν να τον βγάλουν από το αυτοκίνητο.

Εύβοια, απίστευτο τροχαίο, Κάρυστο
Η στιγμή που καταφθάνει η πυροσβεστική.

Ευτυχώς ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του.

Δεν είναι λίγα τα τροχαία ατυχήματα στην Κάρυστο

Δεν είναι λίγα τα τροχαία ατυχήματα που συμβαίνουν στην περιοχή της Καρύστου. Ένα χρόνο νωρίτερα τροχαίο ατύχημα με εγκλωβισμένους είχε σημειώθεί στην Κάρυστο.

Ήταν μεσημέρι της Δευτέρας 12 Ιουνίου 2023, όταν -κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες – φορτηγό ξέφυγε από την πορεία του και βγήκε από τον δρόμο.

Στον τόπο του ατυχήματος έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με πέντε πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν έναν άντρα και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για την μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

Ευτυχώς και σε αυτό το τροχαίο εκτός από τον εγκλωβισμό δεν είχαμε σοβαρά τραυματίες.

Η μεγαλύτερη τραγωδία στην Κάρυστο

Η μεγαλύτερη τραγωδία στην Κάρυστο ήταν όταν ένα 16χρονο παιδί έχασε την ζωή του. Όλα έγιναν το μεσημέρι της Πέμπτης 27 Ιουνίου 2024.

Ανήλικος 17 ετών, που οδηγούσε φορτηγό, προκάλεσε το τραγικό δυστύχημα στην Εύβοια. Θύμα του δυστυχήματος, που σημειώθηκε το μεσημέρι στην Κάρυστο, 16χρονος ο οποίος παρασύρθηκε από το φορτηγό.

Ο 16χρονος οδηγούσε μηχανάκι όταν τον παρέσυρε με το φορτηγό ο άλλος μαθητής, που πήγαινε στο ίδιο σχολείο με τον άτυχο έφηβο.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Πάγωσε με το πλάσμα που είδε κοντά στην βάρκα του

Εύβοια: Έπαθαν πλάκα όταν πρόσεξαν καλύτερα το μεγάλο ψάρι που ήταν στην παραλία

Χαλκίδα: Άφωνοι οι επισκέπτες με αυτό το πανέμορφο πλάσμα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ.

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.