Η Εύβοια έχει την τρίτη θέση- Αυτό δεν ξανάγινε!

Είναι από τις ευχάριστες ειδήσεις της Εύβοιας και βέβαια το αξίζει.

Φέτος το καλοκαίρι ήταν σε πολύ καλή θέση όσον αφορά τον τουρισμό. Δεν το έβλεπες μόνο στα χωριά που φέτος έγινε το αδιαχώρητο αλλά και στις πύλες εισόδου του νομού. Κάθε Παρασκευή καθόλη την καλοκαιρινή σεζόν γίνονταν το αδιαχώρητο με τα αυτοκίνητα από την Αθήνα και τους επισκέπτες του Σαββατοκύριακου.

Η Εύβοια το αξίζει και είναι μοναδική με καταπληκτικές παραλίες και μαγευτική φύση. Θα σας μιλήσουμε όμως και με νούμερα. Φέτος για πρώτη φορά πέρασε στην τρίτη θέση των προτιμήσεων και άφησε πίσω της δημοφιλής προορισμούς όπως Ζάκυνθο και Χανιά.

Δεν κατάφερε να ξεπεράσει την Χαλκιδική και την Θάσο, αγαπημένοι προορισμοί της Βόρειας Ελλάδας. Μιλάμε για τις επιταγές κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ. 45.715 επιταγές του ΟΑΕΔ ενεργοποιήθηκαν σε τουριστικά καταλύματα από 1η Αυγούστου.

Ενεργοποιούνται οι επιταγές κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ, καθώς από την 1η Αύγουστου μέχρι τις 17 Αύγουστου ενεργοποιήθηκαν συνολικά 45.715 επιταγές σε τουριστικά καταλύματα και 7.500 επιταγές ακτοπλοϊκής μετακίνησης.

Συγκεκριμένα, ενεργοποιήθηκαν σε τουριστικά καταλύματα 32.877 επιταγές του βελτιωμένου και ενισχυμένου Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2020-21 που ξεκίνησε την 1η Αυγούστου, καθώς και 12.838 επιταγές του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2019-20 που παρατάθηκε έως τις 31 Οκτωβρίου 2020.

Οι επιταγές των δικαιούχων και ωφελουμένων ενεργοποιήθηκαν σε τουριστικά καταλύματα στις εξής περιφερειακές ενότητες:

Τα νέα της Εύβοιας

Επόχικο επίδομα 2023: Πότε θα γίνει η αίτηση και η πληρωμή;

Προσλήψεις στο δημόσιο: Ξεκινά η προκήρυξη 1Ε 2023

Μεταφορικό ισοδύναμο: Πότε θα πληρωθεί;

Απάτη στη Χαλκίδα: Περίμενε επιστροφή χρημάτων και άδειασε ο τραπεζικός λογαριασμός

Ψαχνά: Δείτε τι στεναχώρησε τους κατοίκους

Το μυστήριο με τα σπίτια στην Κάρυστο

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις