Έρευνες σε πλήρη εξέλιξη για τον 90χρονο που αγνοείται στην Εύβοια
Έκκληση για βοήθεια έχει απευθυνθεί στην τοπική κοινωνία και τις αρχές, καθώς συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 90χρονου, ο οποίος αγνοείται από το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Αυλωναρίου, στην Εύβοια.
Ο ηλικιωμένος πήγε για έναν καθημερινό περίπατο το πρωί του Σαββάτου και από εκείνη τη στιγμή δεν επέστρεψε σπίτι του, προκαλώντας ανησυχία στην οικογένεια και στους συγχωριανούς του.
Οι αρχές ξεκίνησαν αμέσως τις έρευνες, αλλά η αναζήτηση δεν έχει φέρει καρπούς μέχρι στιγμής.
Σήμερα, Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου, ξεκίνησαν και πάλι οι έρευνες, με την συνδρομή της αστυνομίας, της πυροσβεστικής, και της 7ης ΕΜΑΚ, η οποία συμμετέχει με σκύλο και drone για τη λεπτομερή αναζήτηση της περιοχής.
Στην επιχείρηση συμμετέχει και η ομάδα διάσωσης Εύβοιας (SAR 312), ενισχύοντας τις προσπάθειες για να βρεθεί ο ηλικιωμένος όσο το δυνατόν πιο σύντομα.
Αν και οι έρευνες εντείνονται, ο χρόνος πιέζει και η τοπική κοινωνία ζει με την αγωνία για την τύχη του ηλικιωμένου άνδρα.
Η οικογένεια του ζει ώρες αγωνίας, ελπίζοντας ότι σύντομα θα υπάρξουν ευχάριστα νέα και ο 90χρονος θα βρεθεί σώος και αβλαβής.
Εύβοια: Το εύκολο κόλπο που διώχνει τους ληστές
Εύβοια: Ο απίστευτος λόγος που δεν είχε νερό μια πολυκατοικία
Εύβοια: Το μυστήριο με το παράθυρο σε κτίριο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News. για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.