Εύβοια: Πίσω από τα κλειστά παράθυρα ζούσαν εφιάλτη

Εύβοια: Πίσω από τα κλειστά παζτούρια ζούσαν τον εφιάλτη

Από τις αρχές του 2023, έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας πολλές υποθέσεις που πραγματικά δημιουργούν θλίψη στην Εύβοια. Γεγονότα που συμβαίνουν πίσω από τα κλειστά παράθυρα οικογενειών.

Ειδήσεις που πραγματικά σοκάρουν και όσο περνούν τα χρόνια γίνονται όλο και πιο πολύ έντονες. Και βέβαια όταν στην οικογένεια υπάρχουν παιδιά, έρχονται αντιμέτωπα με μια πολύ άσχημη εικόνα που μένει χαραγμένη στην μνήμη τους. Άσχημες εικόνες με τον εφιάλτη να μένει χαραγμένος στα παιδικά τους χρόνια.

Το πρώτο σοβαρό περιστατικό του 2023, πίσω από τα κλειστά παράθυρα, ήταν όταν γυναίκα κατήγγειλλε πως δέχθηκε άγρια επίθεση από τον σύζυγό της, ο οποίος φέρεται και να αποπειράθηκε να την κάψει.

Λίγα 24ωρα αργότερα άλλη μια υπόθεση αναστάτωσε την Εύβοια όταν άνδρας ξυλοκόπησε άγρια την σύζυγό του μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών τους, μέσα στο σπίτι τους. Όλα συνέβησαν, με το ζευγάρι να καβγαδίζει έντονα και τον άνδρα να κινείται απειλητικά εναντίον της γυναίκας. Ο σύζυγος, δεν δίστασε να «τυλίξει» τα χέρια του γύρω από τον λαιμό της μητέρας των παιδιών του προσπαθώντας να την πνίξει, μπροστά στα μάτια των παιδιών που έζησαν εφιαλτικές στιγμές. Όταν η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της, εκείνος φοβισμένος έφυγε από το σπίτι, ενώ κάλεσε και την Αστυνομία, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες για την έκβαση της υπόθεσης.