Σημαντική είδηση: Σεισμός 3.2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Εύβοια!

Η «μυστική» εξωτική παραλία της Βόρειας Εύβοιας

Η «μυστική» παραλία της Βόρειας Εύβοιας

Τα πολλά λόγια είναι περιττά, γιατί αυτή την παραλία που θα σου δείξουμε παρακάτω. Την αποκαλούν και «μυστική» παραλία της Βόρειας Εύβοιας και πρόκειται για έναν παράδεισο, μόλις 2 ώρες από την Αθήνα.

Μια εξωτική παραλία που είναι κρυμμένη μέσα στο πράσινο και αρκετοί σίγουρα ούτε καν γνωρίζουν για την ύπαρξη της. Με το που θα φτάσεις εκεί, σίγουρα θα καταλάβεις πόσο ωραία είναι η ζωή.

Δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω. Το αεράκι, το πράσινο και το γαλάζιο της θάλασσας θα σε αποζημιώσουν για τον κόπο σου να φτάσεις εκεί. Μια εξωτική παραλία που είναι κρυμμένη μέσα στο απόλυτο πράσινο στη Βόρεια Εύβοια.

Όποιος δεν έχει πάει ποτέ σε αυτή την κρυμμένη παραλία της Εύβοιας, πάρε χαρτί και μολύβι και κατέγραψε τους λόγους που πρέπει να πας να την ζήσεις από κοντά. Δεν είναι μία παραλία κοινή αλλά ένα μέρος όπου σταματούν τα ρολόγια και γίνεσαι άλλος άνθρωπος.

Πρόκειται πράγματι για την πιο εντυπωσιακή, άγριας ομορφιάς και «αυθεντική» παραλία του Αιγαίου. Θα πρέπει να σε ενημερώσουμε ότι η πρόσβαση είναι λίγο δύσκολη, όμως το αεράκι, το πράσινο και το γαλάζιο της θάλασσας θα σε αποζημιώσουν για τον κόπο που έκανες να φτάσεις!

Αυτή η εξωτική παραλία είναι ανάμεσα στα βράχια. Για να φτάσεις στην παραλία είναι λίγο δύσκολο για ένα επιβατηγό αυτοκίνητο για ένα συμβατικό αυτοκίνητο. Πρόβλημα παρουσιάζει μια απόσταση μισού χιλιομέτρου.

Σαρακήνικο: Η «μυστική» παραλία της Βόρειας Εύβοιας

Μία παραλία αγαπημένη στην Βόρεια Εύβοια με εξωτικά νερά. Η παραλία Σαρακήνικο είναι μια μικρή μοναχική παραλία δίπλα στην Βλαχιά.

Πρόκειται για μια ήσυχη παραλία με κόλπο που την προστατεύει με απότομα βράχια. Την επισκέπτονται κυρίως όσοι ψάχνουν κάτι πιο ήσυχο για το καλοκαιρινό τους μπάνιο , οι ερωτευμένοι, και οι ρομαντικοί.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Τι απίστευτο είδε μέσα σε έναν κουβά; Δείτε την φωτογραφία.

Εύβοια: Δείτε πως σώθηκε μια γυναίκα από βέβαιο θάνατο

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.